Chapter 28 - I still like her

PREVIOUS:
"Vad var det du var förvirrad över?" frågade jag henne. Hon skakade på huvudet och henne röda hår rörde sig med en rörelse till. "Vad är det då?" frågade jag henne.
"Jag kan inte berätta för vet inte hur du ska tycka då" sa hon och kände en konstig känsla. Blev inte sårad men av att det är något med Liam verkar det som hon känner och vill inte berätta.
"Men om det är något så är det bara till att snacka med mig om du vill" sa jag och hon fick ett litet leende på läpparna.

"Vi måste snacka" sa Liam och tog en klunk av sin dricka.
"Om vadå?" frågade jag lite osäkert men ändå glatt.
"Om kyssen" sa han och jag kollade snabbt upp mot honom och såg att han såg bekymrad ut. Vilket jag med var.
"Ja det borde vi" sa jag.
"Så...." sa han och stannade upp. Han sa inget mer.
"Så vadå?" frågade jag honom.
"Ingen aning" svarade han och jag skattade åt det. "Men hur känner du för mig?" frågade han mig och jag stelnade till. Jag vill absolut inte såra honom men vill ändå att han ska veta aningen.
"Mamma sa alltid att man ska berätta sanningen för någon istället för att ljuga och man blir glad över lögnen. Men ärligt talat så vet jag inte hur jag känner. Vet inte om jag bara tar dig som en vän eller jag börjar få känslor" sa jag med en lugn och osäker röst. Han såg ut som han inte visste vad han skulle säga.
"Din mamma har helt rätt om den saken. På något sätt är det att bli sårad än att tro på än lögn" sa han och jag små log lite åt honom.
"Hur känner du om mig då?" frågade jag honom.
"Jag har alltid gillat dig. På något mer än en vän. Sen när vi träffades igår blev jag överraskad glad och kände känslorna för dig. Och sen efter kyssen så kändes det rätt. Men sanningen är att det känns som du inte gillar mig på samma sätt som jag gillar dig" sa han och det kändes hårt mot hjärtat för jag vill inte såra honom.
"Ja men vill inte såra dig men vill inte ljuga att säga att jag har samma känslor för dig" förklarade jag för honom och kände mig riktigt taskig. Känns nästan som jag kommer förlora Liam som vän eller att varje gång vi ses kommer det bli helt pinsamt. Vill inte att det ska hända med oss.
"Bättre att du säger vad du känner. Jag klarar det" sa han och pressade fram ett leende. Jag tog ett djupt andetag och andades ut.
"Kyssen" började jag med. "Jag vill inte såra dig Liam. Jag älskar dig men mer som en bror. Och kyssen vi hade, jag kände ingenting" sa jag och kände även en lättnad över att ha sagt det. Men kände mig taskigare än vanligt. Riktigt taskig mot honom. Jag kollade upp mot honom och såg att han kollade ner. "Förlåt" sa jag. Han lyfte huvudet upp och hade ett litet leende på dina läppar. Hans bruna ögon var glansiga och jag känner mig som världens hemskaste person.
"Det är inte ditt fel" sa han och hade fortfarande ett litet leende på läpparna. Men det kändes inte riktigt, utan att han pressade fram det. Jag kollade på honom med orolig blick och ville att han skulle säga sanningen. Jag kollade på honom ett bra tag djupt in i ögonen innan han öppnade dörren. "Det är inte ditt fel att du inte har känslor för mig, men det är okej. Jag älskar dig med. Men fortfarande vänner?" sa han och jag gick ett glatt leende och nickade. Han log lite mer än innan åt saken.
Jag reste mig upp ifrån stolen och gick runt om bordet och gav Liam en stor och härlig kram. Jag kände hans armar omfamna mig med och log. Glatt att vi inte gör allt för pinsamt om hela saken. Så hoppas vi kam umgås och prata som vanligt igen. För han har alltid varit där den senaste tiden när jag behövt någon att prata med om mamma och allt. Har varit skönt att haft han där vid min sida så vill inte förlora honom alls.
Vi släppte taget runt om varandra och jag gick och satte mig på stolen igen mitt emot honom igen. Jag log mot honom och han log lite tillbaka.
"Är allt okej mellan oss nu då?" frågade han mig.
"Ja för mig är det. Dig med?" frågade jag honom tillbaka.
"Jadå. Så allt som vanligt igen då" sa han och vi log mot varandra.
Vi fortsatte dagen med att försöka allt var som vanligt. Bara lite pinsamt var det när vi gick ifrån cafét. Sen var det mesta som vanligt och glömde nästan helt bort om allt som hade hänt. Levde bara i nuet och hade sjukt roligt med Liam. Själv klart stötte han på några fans och ibland fler på en del ställe. Jag stod en bit bort och kolla så glad han gjorde folk. Tänk så skulle jag ha varit för mer än en månad sedan. Att en bild kan ge så mycket glädje och bara få träffa en person.


Jag vaknade att någonting lät i bakgrunden. Men första tanke var att Louis skulle försöka smyga sig ut ur stugan idag igen. Han var inte direkt smidig igår morse när han gick ifrån stugan. Men det var en melodi. En kände igen det och insåg att det var min mobil. Jag reste mig upp och såg Harry sidan om mig vaknade till med.
"Svara" sa han trött och jag gick mot mobilen. Jag läste vem det var på skärmen. Paul.
"Det är Paul" sa jag till Harry och han reste sig i sängen.
"Vas happin" sa jag i luren.
"Hej Zayn" sa Paul i andra delen av samtalet.
"Vad är det? Vi är lediga och vi sov" sa jag till honom.
"Ja jag inte till er att ni inte skulle hålla er ifrån pressen för en stund nu" sa han i luren och jag fattar inte vad han snackar om.
"Vad snackar du om?" frågade jag förvirrat och Harry kollade underligt mot mig.
"Sa jag inte det?" frågade han mig lite irriterat.
"Jo men vi har inte gjort något" sa jag oskyldigt.
"Tjejen, den rödhåriga tjejen. Där är hundra tals bilder på henne och Liam sen igår. Utanför Harrys hus där han kramar om Anne. Och bilden på twitter, där hon hänger över Liams axel" sa han och jag satte på högtalare så Harry med kunde höra.
"Men dom är bara vänner" sa jag till honom.
"Bilder när dom sitter på ett café och ser ledsna ut, kramar varandra och hon står en bort ifrån och ser glad ut när han är med fans. Allt ser ut som att hon är stolt över sin pojkvän" sa Paul igen. Han över reagerar bara. Så farligt är det inte.
"Men ring till Liam istället" sa Harry och gäspade.
"Hej Harry" sa Paul glatt. "Han svarade inte, kan ni ge telefonen till honom?" frågade han. Jag reste mig upp ur sängen igen och öppnade dörren.
"Visst" svarade jag och öppnade den andra dörren. Där låg Louis, Niall och Liam och sov. "Liam" skrek jag och han vaknade till. Samt som Louis och Niall. "Telefon, det är Paul och det är viktigt" sa jag till honom och gav han mobilen. Niall såg lite förvirrad ut Liam tog mobilen. Han började snacka och reste sig ifrån sängen och gick ut ur rummet.
"Vad var det om?" frågade Niall mig.
"Pressen har mycket bilder om Kim och honom sen igår. Och något med bilden på twitter" förklarade jag för dom. "Men dom är ju bara vänner" sa Niall.
"Precis det jag sa" sa jag tillbaka.
"Jag tror dom är mer än vänner" sa Louis och både Niall och jag vände våra blickar mot honom. Han hade satt sig i sängen nu.
"Vad menar du?" frågade Niall underligt.
"Igår när Kim och jag var i köket och snackase så sa hon att Liam kysste henne när han gick med henne hem. Men hon såg bekymrad ut över något men hon ville inte berätta för att Jon ville inte veta vad jag skulle tycka om saken. Fattade inte vad hon menade med det" förklarade Louis för oss två och höll helt med honom. Att det var lite förvirrade att hon inte ville veta vad han skulle tycka.
"Så hon ville inte berätta för dig för att hon ville inte veta vad du skulle tycka?" frågade Niall honom förvirrat.
"Konstigt" sa jag.
"Vad är konstigt?" hörde jag Liam säga och jag vände mig om mot honom. Jag vände mig mot Louis och gav honom blicken att han skulle berätta.
"Vad ville Paul då?" frågade Niall och vände sig mot honom.
"Klaga mest tyckte jag" sa han och suckade.
"Om vadå?" frågade jag nyfiket fast jag ändå visste.
"Att pressen tror att jag och Kim har en sak på gång" sa han och skrattade lite.
"Har ni det då?" frågade Louis honom och Liam skakade på huvudet. Men kyssen och allt. Vad snackade dom egentligen om igår.
"Kyssen då?" frågade Niall och både Louis och jag vände blicken snabbt åt Niall. Liam vet ju inte om att vi vet om. "Hur visste ni?" frågade Liam lite underligt.
"Kimberley berättade för mig igår när Niall väckte dig" sa Louis. Och Liam nickade till ett svar. "Så har ni något på gång?" frågade Louis igen.
"Nej det har vi inte" svarade Liam ändå på ett glatt sätt. Men han gillar henne och det har vi märkt och han har sagt.
"Gillar du inte henne?" frågade jag honom lite förvirrat.
"Jo det gör jag fortfarande. Men hon gillar mig bara som en vän. Så sätter inte upp vänskapen på det. Så får låta mina känslor försvinna bara" sa han och rykte på axlarna.
"Sorry bror" sa Niall.
"Det finns fler" sa Louis och Liam nickade till ett ja.

Chapter 27 - You can trust me

PREVIOUS: Vi släppte varandra och sa hejdå till varandra lite pinsamt. Jag låste upp dörren och var helt förvirrad av som precis som hade hänt. Vi hade kysst. Det kändes osäkert. Jag kände ingenting, absolut ingenting. Inte som jag kände hos Greg. Jag kanske har känslorna kvar hos honom och kan inte gå vidare kanske ?


Jag vaknade av att dörren där nere smälldes igen. Jag tog mobilen intill mig och såg att klockan var tolv. Jag la mobilen ifrån mig och gick till fönstret och kollade ut. Liam kom upp i mitt huvud och där efter Greg. Kyssen. Allt kom upp i huvudet som en video. Jag känner mig så taskig, för jag kände ingenting. Ingenting alls. Som jag gjorde med Greg. Kyssen med Liam blev som en pinsam kompis kyss. Det blev lite pinsamt av det, tänk om Liam kände något. Eller han kanske inte kände någonting. Det känns fel att veta att han gillar mig när jag inte gillar honom på det sättet.
Jag gick in på toaletten och kammade igenom håret och det slog mig. Jag skulle träffa Liam halv ett. Jag skyndade mig att göra mig i ordning. Jag tog min mobil och skickade ett sms till Liam att jag kommer lite senare.


Vad gjorde jag uppe så här tidigt? Vi är lediga och jag vaknar nio på morgonen. Jag satte mig upp i sängen och gick in på twitter. Twittrade tillbaka till några fans och gjorde någon Tweet. Jag gick in på Nialls logg och kollade vad han hade lagt ut. Jag klickade på länken till en bild på mobilen och Liam kom upp på skärmen när han höll Kim över axeln. Såg att flera fans hade retweetad det och skrivit vem är tjejen? Hur känner ni henne? Är dom tillsammans? Jag önskar att jag var henne. Så ful hon är.
Flera olika kommentarer. Tyckte det var lite konstigt att dom tycker hon är ful. Man ser bara hennes ben och rumpa. Man kan inte avgöra vis benen om hon är ful eller inte. Men har lärt mig när någon snackar skit om en så är dom bara avundsjuka. För Kimberley är absolut inte ful. Hon är unik. För hon är sig själv och hon vågar vara sig själv. Rolig och härlig att hänga med.
Jag kollade runt lite på twitter och gick in på kik. Svarade några fans där till och såg att några svarade igen direkt. Jag satt i två timmar vid mobilen i sängen och bara var inne på flera olika appar, snackade med lite fans via kik och twitter. Jag blev trött på att sitta där och gick in i huset. Anne var ute och hängde tvätten. Jag ställde mig vid henne och snackade lite. Sen in i köket och gjorde några mackor. Dustin kom med in i köket och satte sig vid bordet vid mig.
"Okej om jag sätter mig ner här?" frågade han när han redan hade satt sig ner. Jag nickade ett ja och fortsatte att tugga på min macka. "Så ni kände Kimberley sen innan verkade det som?" frågade han mig.
"Ja vi träffades en gång. Sen har Liam träffat henne några mer gånger sen" sa jag till honom.
"Okej för ni verkade komma bra överens" sa han.
"Hon är lätt och snacka med. Och är rolig och sig själv" berättade jag för honom.
"Ja det är hon. Synd bara att jag inte haft någon kontakt med henne eller hennes mamma på flera år. Sist jag såg henne var på hennes mormors begravning. Hon var kanske fyra år eller något" förklarade han. Det måste ha varit svårt för dom att komma så nära så snabbt i med hon verkade vara tvingad att flytta till Dustin. Turen är att dom verkade komma överens.
"Så ni tappade helt kontakten sen då eller?" frågade jag honom.
"Ja helt och hållet. Jag visste inte ens om att hennes syster hade dött i en bilolycka eller att då Charlotte, hennes mamma blivit sjuk" förklarade han. Jag visste inte ens om att hon hade en syster.
"Men hennes pappa då?" frågade jag honom och tog en stor tugga av mackan.
"Han lämnade henne när hon var liten" förklarade han för mig och det kändes i hjärtat. Skulle aldrig klarat om min pappa skulle lämnat mig och mina systrar skulle dött i en bilolycka sen att ens mamma blir sjuk. Och jag tyckte det var jobbigt när mina föräldrar skilde sig när jag inte ens var hemma.
"Herregud" fick jag ut ur munnen, visste inte vad jag skulle säga.
"Hon har haft det tufft och hon är en stark människa. Så vi hoppas att Charlotte blir bättre" sa han och jag nickade till och instämde.
"Visste inte att hon hade det så tufft" sa jag till honom.
"Inte jag heller när läkarna ringde till mig" sa han. "Allt blev som en skock att jag inte visste någonting nästan" förklarade han och såg lite på honom att han tyckte det var jobbigt. "Men nog snackat om det. Fick ni i henne i poolen?" frågade han mig och skrattade. Jag började med skratta för Zayn fick med ett dopp.
"Ja vi fick i henne. Zayn bar henne till poolen och vi skulle slänga i henne men hon drog med sig Zayn i vattnet så vi hann inte" skrattade jag fram. Dustin började skratta med mig.
"Synd att jag inte såg det" skrattade han fram lite.
"Ja det var en rolig syn. För hon vände sig snabbt till Zayn och kramade om honom och lutade sig i poolen för som stod typ vid kanten" förklarade jag och vi fortsatte att skratta.
"Gick hon hem eller till mig ikväll eller sov hon här inatt?" frågade han mig.
"Liam följde henne hem igår hem" svarade jag honom.
"Snällt av honom att följa med" sa han och log.
"Det var de ja" svarade jag honom. Vi satt vid bordet och snackade lite om lite alls möjligt. Tills han sa att han skulle gå hem till sig. Jag kollade mot klockan och den var redan tolv. Nu måste killarna ha vaknat. Jag tog undan allt pålägg och satte resten in i diskmaskinen. Jag gick ut i stugan igen och dom sov inu. Herregud, hur kan dom sova så länge? Jag kollade mot alla och såg att Niall började vakna till. Jag stod vid dörr karmen in till rummet och iakttog honom när han vaknade till.
"Hej" sa han och sträckte på sig.
"Daggs att vakna nu ja" sade jag till honom.
"Är alla andra vakna?" sa han och kollade snabbt runt om sig.
"Nej bara jag, Anne och Dustin stack precis hem till sig" svarade jag.
"Okej hur länge har du varit vaken då?" frågade han mig
"Sen typ nio eller något" svarade jag honom.
"Shit" svarade han snabbt och gick upp ur sängen.
"Mysigt att sova i skjorta" sa jag och kollade på dom kläderna han hade på sig igår.
"Orkade inte byta om" sa han och jag gick ut och satte mig på en av plaststolarna. Jag satt där och njöt ut av solen. Och utav att vara ledig. Riktigt härligt början av sommaren med att ha semester med killarna. Jag tog av min tröjan och vände stolen mot solen sken och jobbade lite på min vita mage.
"Vi borde väcka Liam" sa Niall när han kom ut ifrån stugan efter ett tag.
"Varför det?" frågade jag och vände mig mot honom.
"Hörde att han fick sms så såg att Kim hade skrivet att hon skulle bli lite sen så hon kommer snart" sa han.
"Ska dom träffas, när bestämde dom det?" frågade jag Niall lite förvirrat.
"Ingen aning dude" sa han. "Kanske när han följde henne hem" sa han några sekunder senare. Och det skulle kunna vara möjligt.
"Sant men gå in och väck honom då" sa jag och slött ögonen igen mot solen. "Och ta ut mina solglasögon" ropade jag till honom.
"Okej bossen" ropade han ut till mig och jag så log för mig själv. Jag hörde hur dom andra där inne började vakna plus att Niall började skratta för fullt. Jag hörde Anne ropa att Kim var här så jag reste mig från stolen och gick mot huset och mötte henne i köket.
"Hej Lou" sa hon och kramade mig.
"Hej" svarade jag glatt.
"Glömde du ta på dig tröjan eller?" frågade hon och kollade mot min mage.
"Distraherade eller?" frågade jag och blinkade mot henne på skoj.
"Helt klart, dör inom bords" sa hon med fejkande panik och tog händerna från kinderna. Vi båda började skratta.
"Så dålig kanske den inte är" sa jag.
"Bara jag har solglasögon så blir det okej, den bändas av det ljusa ju" sa hon och skrattade igen.
"Det var inte schyst ju" sa jag och hon gjorde ett stort leende mot mig. "Vill du ha något att äta, Niall väcker Liam" s jag till henne och hon nickade till glatt. Jag tog fram lite mackor och pålägg ut till henne. Hon var ganska glad och såg lite bekymrad ut, inte som för två minuter sedan. Jag gjorde en till macka igen till mig själv medan Kimberley tog två. Vi satt under lite tystnad och hon såg förvirrad ut. "Vad är det för något du ser bekymrad ut?" frågade jag. Hon ryste lite på huvudet och kollade upp mot mig.
"Ja men det är inget" sa hon och tog en tugga av mackan.
"Du kan berätta för mig" sa jag och kollade in i hennes bruna mörka ögon.
"Okej" sa hon och tog ett djupt andetag. "Liam kysste mig igår" sa hon och jag stannade typ upp. Jag blev glad för Liams skull men vet inte själv hur jag riktigt känner om saken. Om att det kommer hålla eller bara en sommar flört.
"Vad var det du var förvirrad över?" frågade jag henne. Hon skakade på huvudet och henne röda hår rörde sig med en rörelse till. "Vad är det då?" frågade jag henne.
"Jag kan inte berätta för vet inte hur du ska tycka då" sa hon och kände en konstig känsla. Blev inte sårad men av att det är något med Liam verkar det som hon känner och vill inte berätta.
"Men om det är något så är det bara till att snacka med mig om du vill" sa jag och hon fick ett litet leende på läpparna.


Chapter 26 - Lets get wet

PREVIOUS: Jag sprang runt om trädet och bakom stugan. Jag andades ut och lutade mig mot husväggen. Tog några steg åt vänster och kollade runt om hus kanten. Där kom Niall på språng och jag vände mig om snabbt och sprang runt om stugan och kom i Louis famn. Fast igen.
"Men hallå" sa han och jag kollade upp mot honom. Han kramade om mig och hörde Niall komma bakifrån.
"Gruppkram" sa han och kramade om mig bakifrån. Nu är jag defeletivt fast.

Kvällen var helt underbar hit än tills. Maten var utsökt och allt tog slut. Trodde aldrig det när jag såg det innan på grillen. Jag tog upp två av pinnarna och Anne kastade en och fick ner en.
"Yeah, nu får bättra er nu killar" sa jag lite malligt.
"Du ska allt få se" sa Zayn från andra sida av planen.
Dustin kastade en pinne och missade. Niall tog en av sina två och kastade över planen och mot en kub. Den studsade upp och flög mot Harrys fötter.
"Aaash, akta mig dude" sa han och hoppare till. Jag började skratta för det såg rätt roligt ut, samt gjorde Niall det.
"Så inte i vägen då" sa Niall och tog sin andra pinne. "Kasta du annars först" sa han och tog ett steg tillbaka. Jag gick fram till linjen och kastade min första pinne över planen och den gled längs kuben.
"Skämtar du med mig?!" sa jag irriterat för mig själv.
"Det var nära" sa Dustin snällt. Jag kollade på honom och han stod sidan om Anne och höll om varandras ryggar. Dom måste gilla varandra riktigt mycket. Längtar tills jag hittar en kille som jag kan gosa och mysa med som dom två gör.
"Men nära skjuter ingen hare" ropade Louis över planen.
Jag tog tag i man andra kille och pussade den lätt och kramade om den. Det måste ge tur. Jag siktade mig in på kuben framför Liam. Jag kastade iväg pinnen och den kom precis på kuben och den föll ner.
"Yes" sa jag högt och kramade om Niall hårt. Glädjen som sprider inom sig när man slår med en kub. "In your face" sa jag glatt mot Liam och dom. Dom tog upp pinnarna och började kasta, samt dom två kubarna som Anne och jag fick ner.
Vi fortsatte och spela kubb. Vi förlorade när Niall träffade kungen i mitten. Så killarna blev glada och började hålla på med Niall. Tyckte lite synd om honom men det var rätt roligt. Anne och Dustin gick in i huset mesans killarna och ha satt utanför stugan och mös. Jag satt i plats stolen med en filt runt om benen och skrattade åt Louis. Tror jag aldrig har hittat en person i hela mitt liv som har sån bra humor som han har. Och som jag skrattar, det är inte ens sant. Vi satt och snackade om allt, jag berättade om flytten hit och mamma. Jag hörde på deras röster att dom brydde sig om mig och tyckte det var lite synd om allt. Men sen började vi snacka om pinsamma saker vi har gjort råkat göra. Varje berättelse dom berättade fick mig att skratta varje gång. Allt pinsamt dom gjort mot varandra som ett band. Dom måste verkligen älska varandra så mycket att dom orkar stå ut med varandra som dom håller på. Jag skrattade på för fullt.
"Gulligt skratt" sa Liam och ett leende började växa på mina kinder. Jag rodnade lite lätt och kollade ner. Tog håret bakom örat. Jag kollade upp och möttes av Liams ögonkontakt. Kunde inte se så mycket för solen hade börjar att gå ner över träden. Men hans ögon var djupa, bruna.
"Zayn kom in här" sa Louis och nickade in mot stugan. Zayn reste sig från stolen och följde med Louis in.
"Hemligheter, ojoj" sa Liam och vi började skratta. Det tog inte så lång tid innan Louis och Zayn kom ut med lömska leende. Zayn satte sig ner i stolen igen och Louis ställde sig i dörrkarmen och log som ett fån.
"Vad snackade ni om?" frågade jag nyfiket.
"Det får du se" svarade Louis lömskt tillbaka. Jag gav han en killerblick och hörde hur Niall började skratta.
"Jag vet" skrattar han fram.
"Vadå?" frågade jag honom nyfiket.
"Ingenting" sa han snabbt och slutade skratta. Eller han försökte hålla sig ifrån att skratta. Jag skakade lätt på huvudet och skett i det. Niall är ändå bara för gullig med hans skratt.
"Kim, vill du ha en tjockare filt?" frågade Louis mig.
"Ja visst" sa jag och reste mig upp. Tog av filten runt om mig och gick mot stugan. Louis kom ut med en tjockare filt och han fick den tunna av mig. Jag kände ett grepp runt om magen och hur jag lyftes upp från marken. Jag skrek till av reaktionen och såg att det var Zayn som lyfte mig. Dom andra började skratta.
"Varför lyfter nu alltid mig?" frågade jag och försökte mig vända att se Zayn huvud.
"För du ska i poolen nu" sa Zayn och skrattade.
"Nej nej nej" skrek jag nästan panikslaget.
"Its play back time" sa Harry och dom började gå ifrån stugan.
"Nej ni menar inte allvar" sa jag och såg att poolen kom närmare och närmare för varje steg Zayn tog. "Släpp ner mig" skrek jag.
"Nej du ska i" sa Niall och skrattade.
"Och ni visste om att det var de Louis och Zayn snackade om?" frågade jag irriterat. Dom sa ja allihopa samtidigt.
"Men nej så taskigt" sa jag lite halvt ledset.
"Du smet undan innan ju" sa Liam.
"Ja jag hoppar inte frivilligt i med kläderna på ju. Är inte så dum och gör det" sa jag.
"Det är ju därför vi kastar i dig" sa Louis.
"Men varför jag? Varför inte Liam eller Niall?" frågade jag och dom tänkte till lite såg jag.
"Du är tjej" sa Harry stolt.
"Och du berättade inte att du skulle hit här" sa Liam.
"Det gjorde inte ni heller för den delen ju" sa jag emot. Jag kollade på dom och såg att dom tänkte som svar.
"Hon har en poäng" sa Zayn.
"Tack, äntligen någon som håller med" sa jag med ironi i min röst. Vi stod framme vid poolen och jag kollade ner i vattnet. Det ser inte så djup ut om man väl kollar. Kände att Zayn släppte taget runt om mig så stod på marken igen. Han höll fortfarande om mig och jag kom på en plan. Kommer få riskera något men det blir helt klart värt det. Vi stod vid poolkanten och kollade ner.
"Så söta nu är då" sa Harry och vi vände oss om och skrattade.
"Släpper inte taget om henne" sa Zayn och kramade om mig lite hårdare.
"Naww" sa jag mot honom.
"Annars sticker du iväg ju" sa han och vi började skratta. Han var inte så gullig, ville mest att jag inte skulle springa ut över gräset igen och komma undan igen.
"Kanske sant" svarade jag.
"Men nej du ska i nu" sa Louis och såg att han började få mot oss. Jag vände mig snabbt om mot Zayn och kramade om honom hårt. Lutade mig skarpt mot poolen och både Zayn och jag åkte i. Jag tog ett djupt andetag precis innan och släppte Zayn när vi kom under ytan. Jag flöt upp och skrattade. Jag simmade till kanten och Zayn kom upp över ytan.
"Vad var det där?" sa han snabbt och simmade mot kanten med.
"Tyckte du behövde bada, du luktade" sa jag och skrattade. "Det var ju skönt" sa jag och flöt bak på rygg.
"Nej inte alls" hörde jag Zayn säga och nästa sekund var han på land igen.

Klockan hade börjar närma sig ett på natten. Himlen var inte hel svart, mörkblå bara. Himlen blir aldrig så svart som på vintern. Liam går vid min sida. Han erbjöd sig att följa mig vägen hem. Vi gick sidan om varandra, tysta. Njöt av stunden.
"Vad gör du imorgon?" frågade han mig och bröt tystnaden.
"Ingenting tror jag, kanske lär känna staden" svarade jag. "Något speciellt?" frågade jag honom.
"Tänkte om du ville träffas imorgon?" frågade han mig. Menar han själv eller bara vi två. Känns lite pinsamt att fråga honom om det bara är vi två i med han har sagt att han gillar mig, han ingen aning om han gör det inu. Jag vet inte om jag gör det eller om jag fortfarande har känslor för Greg.
"Hur menar du?" frågade jag medians vi gick. Flera hus var helt släckta, några enstaka rum var det som var tända.
"Att du och jag träffas och hänger lite" sa han.
"Ja det låter kul" svarade jag och vi kollade mot varandra och log. Vi var nästan framme vid huset. Vi bestämde att jag skulle komma till honom vid ett tiden i med vi kommer att sova länge inatt.
Vi stod utanför dörren och stod mot varandra. Kollade in i varandras ögon. Nästan precis som vanligt.
"Då ses vi imorgon" sa han och vi kramade om varandra.
"Det gör vi" sa jag tillbaka och släppte taget om honom. Jag kände att han inte släppte om min rygg. Han lutade sig närmare mig och kysste mig på läpparna. Jag kysste honom tillbaka. Vi stod där mitt i natten, utanför huset och kysstes. Vi släppte varandra och sa hejdå till varandra lite pinsamt. Jag låste upp dörren och var helt förvirrad av som precis som hade hänt. Vi hade kysst. Det kändes osäkert. Jag kände ingenting, absolut ingenting. Inte som jag kände hos Greg. Jag kanske har känslorna kvar hos honom och kan inte gå vidare kanske ?


Tänkte i med att när jag började skriva då hade jag ändå en del bilder i en del kapitel och nu inga alls. Och allt blir roligare med bilder, så ska bättra mig på att hitta bilder till kapitlena. Så börjar i nästa (hoppas jag på). haha. Xxx

Chapter 25 - No you can't do it

PREVIOUS: "Nej jag fixar detta. Men vill att du ska veta att min son och hans kompisar redan är här. Och du vet bandet One Direction?" frågade hon mig och jag nickade glatt till svar. "Min son är med där med dom andra fyra killarna som är ute i stugan just nu" förklarade hon för mig.
"Okej" svarade jag enkelt och såg att Anne log mot mig. Hon vet ju inte om att jag har träffat dom förut. Undra hur hon kommer reagera när vi kommer träffas.

Jag hörde hur killarna var ute i trädgården och kollade snabbt ut genom fönstret och såg att dom spelade fotboll. Jag hjälpte Anne till att fixa salladen och smyg kollade ut genom fönstret då och då.
"Han där med brunt lockigt hår är min son" sa Anne och peckade mot Harry.
"Harry okej" sa jag och delade gurkan.
"Är du ett fan?" frågade hon mig. Det verkar som hon nästan inte bryr sig om jag är ett fan utav dom eller inte. Bara jag inte skriker som en idiot.
"Ja jag är" sa jag och log.
"Okej" svarade hon enkelt.
"Var är toaletten föresten?" frågade jag henne.
"Gå runt om trappan och andra dörren" sa hon och jag började gå. Jag gick mot toaletten fast jag inte behövde gå men känns konstigt att killarna verkar inte veta att jag är på samma tomt som dom är på. Eller vet dom om det och bryr sig inte om saken? Själv tycker jag det känns konstigt. Jag öppnade dörren och stängde dörren efter mig. Jag ställde mig och kollade mig i spegeln. jag rättade till halsbandet och kanade genom mitt hår med handen snabbt och rättade till luggen. Min bruna utväxt hade börjat synas lite mer och mer. Får färga om det rött kanske igen eller blir det att jag färgar det brunt som min naturliga hårfärg. Vara lite mer diskret. Lyser inte upp så mycket mer då. Jag spolade och öppnade kranen för att det skulle höras att jag var på toa. Öppnade dörren och gick ut i köket. Anne var inte där mera, såg att hon stod vid grillen med Dustin. Salladskålen stod dör ute på bordet och hon blev snabbt klar. Jag stängde glasdörren efter mig och gick ut över gräset och kollade lite på killarna som spelade fotboll borta vid stugan. Louis hade bollen och passade den mot Liam. Oj Liam, hur kommer det bli när jag kommer träffa honom. Så som vi har snackat den senaste tiden. Jag gick mot Dustin och Anne som stod vid grillen tillsammans.
"Hur går det?" frågade jag dom och kollade på fläskfiléerna som log på grillen.
"Dom är inte brända än så alltid något" sa Dustin och vände på någon bit.
"Alltid något. Men hur mycket ska vi inte äta?" frågade jag och kollade på allt köttet.
"Det är extra för killarna äter som hästar. Speciellt Niall, han i dom mörkbruna shortsen med bollen" sa Anne och vi vände oss om och kollade på dom.
"Jag vet vem han är" sa jag glatt mot Anne och log mot henne.
"Hade redan glömt" sa hon och vi skrattade lite åt det. Jag stod och kollade på dom när dom spelare tillsammans. Jag såg att Zayn stannade upp och kollade mot Anne och mig som stod och kollade på dom.
"Och han är Zayn" sa jag och kollade mot henne. Men hon stod inte där. Kollade runt om mig och såg att hon var borta vid bordet som var dukat och fint. Jag kollade mot killarna igen och alla stod stilla och kollade mot mig. Dom visste då inte att jag skulle vara här idag. Dom såg lite förvirrade ut och det gjorde mig glad. Jag tog fram håret över axlarna och började gå mot dom. Dom gick lite sakta mot dom och kunde se hur förvirrade dom såg ut.
"Rödluvan" sa Louis glatt och jag skrattade åt det. Samma gamla Louis igen.
"Är det du? Vad gör du där?" frågade Niall förvirrat mot mig.
"Tack för välkomnadet" sa jag och skrattade.
"Men var gör du här?" frågade Harry mig.
"Just nu för att krama om er. Men bor hos Dustin på grund av mamma" sa jag och kramade om alla killarna. Och till sist Liam.
"Har saknat dig" viskade han mig när vi kramade om varandra.
"Jag med" viskade jag tillbaka i hans öra.
"Så visste du att vi var här?" frågade Zayn mig.
"Träffade din mamma igår och åt middag med henne" sa jag och kollade på mot Harry. "Och hon sa att sin son och hans kompisar skulle komma. Och jag visste att det var ni då" förklarade Juha för dom.
"Hur då?" frågade Liam mig.
"Jag visste ju att Anne var Harrys mamma. Jag är ett fan jag med" sa jag stolt. Det visste dom inte nog om.
"Vänta huh? Sen när?" frågade Louis förvirrat. Jag kollas mot killarnas ansiktsuttryck och det fick mig att skratta. Jag satte med på huk och fortsatte att skratta. "Vad missade jag?" frågade Louis igen.
"Ni ser bara så gulliga ut när ni ser förvirrade ut" skrattade jag fram och reste på mig igen. Jag återhämtade mig. "Innan jag träffade er var jag nog ett av ert störta fan och varför vi träffades på millshakebaren var för att Millie och jag hade gått runt i London och letat efter er. Så om vi skulle träffat er i London så skulle vi inte träffats på milkshakebaren" förklarade jag för dom.
"Okej nu hänger vi med" sa Niall och nickade med.
"Härligt" sa jag och tog fotbollen som log på marken. "Joina oss?" frågade han mig och jag nickade glatt. "Okej. Du, jag och Louis på resten" sa han och jag kastade bollen mot honom och vi tyckte det var en bra idée.
"Va brädd för att förlora killar" sa jag och gick runt om Liam och han honom en lömsk blick.
"Det ska du allt få se" sa Liam och blinkade med ögat mot mig. Niall passade bollen mot Louis och han började springa och jag sprang längre upp och han passade bollen mot mig med Liam kom och tog den mellan. Nej han ska inte få ta den nu. Jag började springa snabbare och snabbare och hoppade upp på Liams rygg. Jag skrattade för mig själv och han tappade balansen lite och fortsatte springa ändå.
Jag började kikla honom och han stannade upp och började skratta. Jag hängde över honom och kiklade honom vid sidan.
"Nej sluta det är fusk" skrattade han fram.
"Ingen sa något om några regler" sa jag hur glatt och helt och fortsatte kikla honom. Han gick ner på knä och försökte få av mig. Jag gick av honom och slutade kikla honom för hörde hur Louis och Niall skrek mål.
"Yeah" skrek jag tog sträckte ena armen upp. "Awesome" sa jag och gjorde high five med Niall och Louis.
"Det var fusk" hörde jag Harry säga till mig.
"Ni berättade inte reglerna för mig" svarade jag stolt. Jag kände hur någon tog mig om magen och jag lyftes från marken. Jag kollade vart jag tog hus och Liam lyfte upp mig i luften och la mig över hans axel. "Släpp ner mig" sa jag lite tjurigt.
"Nej" sa Liam glatt och hörde hur dom andra skrattade åt mig.
"Joooo, det är fusk" sa jag och sprattlade med benen.
"Vi berättares ju inga regler" sa Liam och där fick han väl till det. Jag fortsätter att sprattla med benen och inser att jag kommer ändå inte komma loss. Så hänger bara över hans axel.
"Vi slänger ner henne i poolen" sa Harry och nej nej nej. Han menar inte det han sa.
"Jaaa" ropade Louis. Jag kände att Liam började gå iväg och kunde inte se vart för ser bara bakom honom.
"Nej ni slänger inte i mig" skrek jag. Och började sprattla med benen igen.
"Jodå du ska i" sa Liam och hörde hur han skrattade.
"DUUUUUUUSTIN!! HJÄLP" skrek jag och kunde inte se om han reagerade eller inte.
"Vad händer killar?" hörde jag Dustins röst.
"Kimberley ska ta ett dopp i det blå" sa Zayn och alla killarna skrattade.
"NEEEJ STOPPA DOM" skrek jag för full hals.
"Okej okej killar, vänta lite" sa han. Tack gode Gud. "Jag ber Anne hämta kameran" sa han och han kan inte mena allvar. Alla började skratta, alla förutom jag.
"Ännu bättre, ett minne på det också" sa Niall och dom fortsatte att skratta.
"Är ni seriösa?" frågade jag när jag fortfarande hängde kvar där. Jag såg Louis komma bak till mig och kollade på mig och skrattade.
"Klart vi är" sa han och kollade in i mina ögon och skrattade bara. "Något du vill säga innan du blir blött?" frågade han.
"Ja" svarade jag tjurigt.
"Vadå?" frågade Harry mig.
"Släpp ner mig här ifrån" skrek jag och började sprattla med benen igen.
"Vänta vänta, måste ta ett kort på detta" hörde jag Niall säga och tog upp sin mobil och han kom framför mig och fotograferade mig när jag bara hängde där. Han fick sin bild och gick runt om och fotograferade Liam framifrån.
"Snälla släpp ner mig" sa jag och hängde bara över hans axel.
"Ja men du blir blött då" sa Harry och skrattade igen.
"Så jag har kameran" ropade Dustin och joggade fram mot oss. Liam vände sig om mot honom och jag såg stugan där killarna nog kommer att stanna några dagar framöver.
"Nejnej stanna upp" hörde jag Anne komma. Samt någon blixt, säkerligen från kameran.
"Vad är det älskling?" frågade Dustin henne.
"Vad kommer ni killar att göra?" frågade Anne. Hörde att rösten kom närmare, samt hon.
"Komberley ska ta ett dopp i det blå" sa Louis och hörde på hans röst att han var glad över det.
"Men nej vi ska äta nu" sa hon och lät lite orolig.
"Detta går snabbt" hörde jag Dustin säga. Varför var han på killarnas sida? Det är ju bara taskigt.
"Varför ska ni kasta i henne då?" frågade Anne igen.
"Hon hoppade upp på min rygg när vi spelade så Louis gjorde mål" sa Liam.
"Okej det är fusk" sa Dustin.
"Precis vad vi sa" sa Harry.
"Kan vi inte bara få det gjort nu, hon börjar att bli tung" hörde jag Liam säga. Jag har ju legat över hans axel i några minuter nu så det tror jag säkert att det börjar bli tungt. "Hjälp mig här Niall" sa han och vad menar han nu? Jag kände att jag lyftes ner och Liam höll om mig. Jag kollade in i hand bruna ögon. Min blick fastnade precis rakt in i hans bruna ögon. Jag ryckte till när jag kände att någon tog min runt om ryggen och jag hängde i luften. Liam höll i mina ben och Niall runt om mig. Jag började sparka och försöka ta mig ut ur greppet. Jag såg att Liam fick lite problem att hålla mina ben i luften. Jag sparkade mig loss greppet från honom. Men Niall höll fortfarande om mig. Jag kommer aldrig komma loss här ifrån. Niall höll om mig om magen och det var rätt mysigt men jag ska komma loss ifrån honom. Jag började kikla honom vid midjan och han släppte taget runt om mig. Jag sprang ut över gräset och kollade bak och Niall sprang bakom mig. Jag sprang runt om trädet och bakom stugan. Jag andades ut och lutade mig mot husväggen. Tog några steg åt vänster och kollade runt om hus kanten. Där kom Niall på språng och jag vände mig om snabbt och sprang runt om stugan och kom i Louis famn. Fast igen.
"Men hallå" sa han och jag kollade upp mot honom. Han kramade om mig och hörde Niall komma bakifrån.
"Gruppkram" sa han och kramade om mig bakifrån. Nu är jag defeletivt fast.

En längre del idag/natt. Hope you like it !!

Chapter 24 - The band is in my garden

PREVIOUS: "Det låter inte så dumt. Bjud över Kimberley med. Hon skulle säkert gilla killarna. Dom är ju i samma ålder väl?" frågade jag honom. Han inte fått reda hur gamla hon är ens.
"Jo hon är nog 17 har jag för mig. Men är inte helt hundra på saken" sa han och vi skrattade inte. "Men jag bjuder med henne, hon kan allt lära känna några nya personer här" sa han och jag log.
"Inte för dom bor eller kommer träffas så mycket sen. Men det skulle varit roligt för Kim" sa jag och vi båda log mot varandra.



En och en halv vecka ledigt. Härligt att komma bort från allt jobb bara för en stund. Och att bo hos Harrys familj. Det kommer upp gamla minnen när vi alla var där för första gången och körde känna varandra. Berättade om oss och allt klickade på en gång. Vi bara satt där ute i stugan när det ösregnade utanför och skrattade. Kommer ihåg att ingen av oss ville in och hämta någon mat för vi skulle bli så blötta.
Louis körde precis som vanligt. Där hans trivs, bakom ratten. Han körde in på uppfarten och vi var hos Harry. Vi alla hoppade ut ut bilen och steg ut i solen. Härligt väder. Nu skulle det passa bra med mat. En stor baget skulle jag inte säga nej till nu. Men Anne brukar alltid laga mat tills vi kommer hit. Hennes hemlagade pastagryta klor ingen annan. Det är som att ära italiensk pasta. Mums. Vi tog våra väskor och gick in i huset. Allt stod precis som vi lämnade det för någon månad sen.
"Hemma" ropade Harry högt i huset. Vi hörde någon på ovan våningen som sprang. Anne som springer säkert.
"Anne, vi är hemma" ropade Louis och vi började skratta år det.
"Killar" sa Anne riktigt glatt när hon kom halvt ner springande från trappan. Hon kramade om Harry länge. Syns att en mamma har saknar sin son. "Ooh gubben" sa hon och kramade om honom och pussade honom på kinden. Vi hälsade med på henne och tog våra väskor över axlarna.
"Mot stugan" sa Zayn och började gå.
"Fel håll" sa Liam och han vände sig om.
"Ja men köket ligger åt detta hållet" sa han och vi skrattade åt honom. Mer än jag som är hungrig. Vi följde efter honom och gick in i köket.
"Jag har inte lagat någon mat idag" sa Anne och det såg ut som alla reagerade. Ingen mat..... "Men Dustin, kommer komma hit med så grillar vi kött. En grillkväll" sa hon och det låter ju till och med nästan bättre faktiskt.
"Perfekt" sa jag och log mot henne.
"Vem är Dustin?" frågade Zayn.
"En kille mamma träffar" svarade Harry och då pinglade det en klocka. Harry har snackat något om någon Dustin någon gång men inte tänkt på det precis.
"Hans kusinbarn kommer också komma. Hon är i er ålder, en underbar tjej" sa Anne och vi alla nickade till som ett snabbt svar.
Vi gick ut till stugan och slängde väskorna i den stora sängen som stod i mitten av rummet. Badbyxorna på.
"Sisten i får städa på toa innan vi sticker till London igen" skrek Louis och vi alla fick panik. En sak man inte vill göra är att städa på en toa efter den killar. Vi alla sprang ut över gräset och tunt om huskanten och mot poolen. Liam var i först, sen Harry, Louis och Zayn och jag samtidigt. Fast jag var nog lite före honom.
"Hej killar" hörde jag en kille säga. Jag skakade på huvudet och vände mig mot honom. Tröja och badshort, och han höll i ett stort fat.
"Hej Dustin. Dustin möt killarna. Killar möt Dustin. Mammas kille" sa Harry.
"Wassap?" sa jag.
"Ska grilla köttet till sen. Körde ni sisten i eller?" frågade han. Han verkade helt okej, Anne har hittat en bra snubbe ju.
"Ja vem kom sist i?" frågade Louis.
"Du blonda, med röds badbyxor" sa han och jag kan sist i. Så nu menas det att jag ska städas dasset. Herregud jag kommer att dö.
"Oohhhh Nialler" sa Liam.
"Se fram emot att städa på toa, Naill" sa Louis helt glatt.
"Yes" hörde jag Zayn säga glatt för sig själv.
"Otur Niall, hoppas du har näsklämma" sa Harry och vi alla började skratta.
"Sorry Niall, hoppas du överlever" sa Dustin och skrattade. Sen gick han iväg mot grillen.



Dustin sa att jag skulle komma vid halv fem och hjälpa till lite. Undra om killarna ens vet att jag ska komma. Hoppas ändå inte för vill överaska dom. Men känns ändå lite märkligt att på alla ställen jag hamlade så hamlade jag med Harrys mammas pojkväns familj. Rätt roligt på ett sätt och Anne eller Dustin vet inte att jag känner till killarna. Dom har heller inte berättat men herregud vem har missar One Direction om man bor i England. Dom är ju över allt. Det stör inte mig. Förutom att jag inte kan träffa dom ofta. Men ska vara glad att jag till och med har träffat dom. Tänk om Millie och jag inte skulle gått till Milkshake baren och träffat dom. Då skulle jag fortfarande gått runt i London och jagat efter dom.
Herregud. Millie?!? Jag har ju inte berättat för henne. Hur kunde jag ha glömt det. Men har inte kunnat berätta för henne heller för hon är på Semester på en kryssning med hennes familj. Och mamma spärrade min mobil för någon månad sen att jag inte kan smsa utomlands. Men när hon kommer hem så vet hon inte ens att jag inte bor kvar med. Allt kommer att bli så fel. Men vi kan ändå träffas för det är ju sommar och det betyder ingen skola!!
Jag plattas håret en extra gång och gick fram till byrån och tog upp ett par shorts och ett pösigt linne. Ett längre halsband och flera trådarmband på mig. Ett per enkla svarta ballerina skor. Sen låste jag dörren om mig.
Dustin berättade att det var bara till att följa vägen tills man såg ett brunt tegelhus på vänstersida med ett större avlångt träd på framsidan. Jag gick längs gatan och såg att flera tjej skrika framme vid ett hus. Det betyder att killarna har redan kommit och Harry bor där. Jag tog upp min mobil och ringde upp Dustin. Det tog inte så många signaler innan han svarade.
"Anne på Dustins telefon" hörde jag den bekanta rösten från henne.
"Hej Anne, det år Kimberley. Jag kommer inte in, fult av tjejer utanför ert hus" sa jag till henne.
"Okej jag ska ut och säga till dom, häng kvar" hörde jag hon säga. Jag hörde hur hon rörde sig i huset och öppnade en dörr och flera tjejer som skrek. "Tjejer, kan ni vara snäll att gå? Jag väntar gäster" hörde jag hon ropa vänligt till tjejerna. Jag kunde se hur några tjejer fick där ifrån från mitt avstånd.
"Är Harry hemma?" hörde jag en tjej skrika både från luren och genom luften.
"Men kan vi vara snälla och gå. Våra gäster kommer när som helst" hörde jag Anne ropa från luren till tjejerna och flera började gå där från. "Tack så mycket tjejer" hörde jag hon säga och stängde igen dörren. Nu hade alla tjejerna börjat röra på dig ifrån huset. "Så nu är dom borta" sa Anne i luren.
"Okej jag kommer nu då. Ses snart" sa jag i luren.
"Hejdå" sa Anne i luren och vi båda lade på.
Jag började gå igen. Jag mötte på några tjejer på vägen mot huset. Där såg jag ett brunt tegelhus med en större svart bil parkerad utanför med det högs trädet med utanför. Det måste vara detta för det såg ut som tjejerna kom där ifrån. Jag knackade tre gånger på dörren och öppnade den där på.
"Hej Kimberley" hörde jag Anne säga och kom fram och kramade mig. Jag kramade henne tillbaka.
"Hej" sa jag glatt och tog av mig skorna. "Ska jag hjälpa till med något?" frågade jag henne och vi båda gick mot köket.
"Nej jag fixar detta. Men vill att du ska veta att min son och hans kompisar redan är här. Och du vet bandet One Direction?" frågade hon mig och jag nickade glatt till svar. "Min son är med där med dom andra fyra killarna som är ute i stugan just nu" förklarade hon för mig.
"Okej" svarade jag enkelt och såg att Anne log mot mig. Hon vet ju inte om att jag har träffat dom förut. Undra hur hon kommer reagera när vi kommer träffas.

Chapter 23 - Phone with mom

PREVIOUS: Hans mamma heter Anne och jag vet att han bodde i Holmes Chapel förr. Hur kunde jag inte ha tänkt på det innan. Efter att ha varit One Direction's störta fan förr, då när jag låtsades att jag var gift med Harry. Jag visste allt om honom som nästan gick att veta. När jag tänker tillbaka är det ganska sjukt. Och vi är jag i samma rums som hans mamma.
''Kimberley, men du kan kalla mig Kim'' sa jag.


''Kan vi inte sticka hem till dig?'' frågade Louis. Dom andra verkade tycka desamma.
''Ska ni inte till era familjer?'' frågade jag dom.
''Men vi trivs hos dig'' sa Zayn.
''Precis som förr'' sa Liam och fick upp ett gammalt minne när vi var hos mig för första gången.
''Vi sticker hem till mig. Ringer mamma sen'' sa jag.
''Nice bro'' sa Niall och log.
''Hur går det med Kimberley?'' frågade Louis och alla blickar vändes mot Liam. Man såg att hans min sänktes lite snabbt.
''Vet inte'' svarade han lite förvirrat.
''Något hänt eller?'' frågade Zayn.
''Hon har flyttat'' sa han kort. Jag såg att allas ögon blev mycket större. Precis som innan. Vad menar han med flyttat? Annan stans i London eller flyttat flyttat?
''När fick du reda på det?'' frågade Zayn förvånat. Tror alla är lika förvånade för vi vet att Liam gillar tjejen och har snackat med henne mycket den senaste tiden för de inte kunnat träffas.
''Hon smsade mig innan idag och skrev att hon skulle flytta och jag frågade varför och allt. Då svarade hon att vi snackar ikväll för hon höll på att packa upp. Så hon har redan flyttat'' sa han och man hörde på hans röst att han vet ledsen och lite besviken. Skulle helt klart jag med varit om jag skulle varit i samma situation som honom.
''Sorry bro'' sa Louis och tog honom på axlen.
''Men visste du ingenting innan?'' frågade jag honom.
''Jag anade lite om saken. Men trodde aldrig det skulle hända så snabbt'' förklarade han. Vad menar han? Att inte hända så snabbt? Visste han om det eller var huset till salu innan, det hon bor i.
''Vad menar du?" frågade Niall lika förvirrad som han såg ut. Louis kliade sig i håret snabbt och Zayn såg mer förvirrad ut än vanligt.
Liam började berätta att hon handlade om Kimberley och hennes familj. Hennes syster, pappa och nu hennes mamma. Att hon hade sagt att hon hade ingen annan att bo hos, för dom hade inte kontakt med någon i släkten. Så han vet inte var hon håller hus nu, så hon kanske är i London fortfarande. Hoppas verkligen det för Liams skull.
"Men ring henne nu så ringer jag mamma och snackar med henne" sa jag och tog fram hans mobil som låg på bordet och gav den till honom.
"Ja ring honom nu" sa Zayn.
"Annars gör vi det till dig" sa Louis och vi började skratta.
"Okej jag ringer henne. Men ring Anne och snacka med henne" sa Liam till mig och slog upp hennes nummer.
"Ring vi båda så fixar jag mat" sa Niall och gick mot kylskåpet.


Annes perspektiv:
Kimberley är riktigt trevlig och rolig för den delen med. Tycker så synd om henne och allt som hänt med hennes familj. Dustin berättade det för mig igår när han berättade att han skulle ta hand om henne. Riktigt snällt av honom att göra det fast dom två knappt har träffas, till och med när dom är släkt. Men det syns på att dom kommer bra överens. När det bara träffades idag så skämtar dom med varandra redan och håller på. Roligt att Kim gör det redan när hon nästan kommit in i en ny familj. Jag hörde hur en mobil ringde och Kimberley reste sig ifrån stolen och tog mobilen från hallen.
"Jag måste ta detta" sa hon och gick iväg och hörde hur hon snackade med någon.
"Vad tycker du?" frågade Dustin mig och log.
"Om Kimberley?" frågade han henne och tog mina händer till hans. Han började massera mina hände och nickade till svar. "Hon verkar riktigt trevlig. Rolig och snäll. Tycker så synd om flickan bara" sa jag till honom.
"Hon är precis som sin mor. Glad och sticker ut på ett bra sätt. Som hennes hår. Vilken annan unge har du sätt med ett sånt hår och passar i det?" sa han och höll helt och hållet med honom.
"Inte många. Men det är något i hennes personlighet som gör henne så speciell" sa jag och Dustin nickade till svar. Jag hörde hur ännu en ringsignal börjar ringa och denna gången var den från min mobil.
"Nu ringer alla på en gång" sa Dustin och jag skrattade åt honom och gick ut i hallen där min väska låg. Plockade upp mobilen och Harrys namn lyste från displayen.
"Det är min son" sa jag glatt till Dustin och jag svarade. "Hej älskling, hur är det?" svarade jag i luren.
"Hej mamma" svarade han. "Det är bra. Vi är lediga sen i typ en och en halv vecka. Så vi tänkte sticka hem till oss och bo där. Är det okej?" frågade han mig. Jag blev så glad när jag hörde honom. Som jag saknar honom, varje dag.
"Det går hur bra som helst. Roligt att ni killar kommer över. När åker ni då?" frågade jag honom.
"Imorgon kväll" sa han och ett leende växte på mina läppar.
"Så roligt. Lagar mat till er då när ni kommer" sa jag till honom. Vet att han saknar sin mammas mat, eller Niall saknar min mat det vet jag om.
"Då blir Niall glad ja" sa han och hörde hur några av killarna skrattade i bakgrunden och hur Naill sa Vadå mitt namn?
"Misstänkte det med. Men ska återgå till middagen med Dustin och hans kusins dotter som bor här" sa jag.
"Okej men vi ses imorgon" sa han i luren.
"Det gör vi. Hälsa killarna. Puss" sa jag och vi lade på luren. Jag la ner min mobil i väskan igen och gick ut i köket igen där Dustin satt helt ensam nu.
"Vad sa han då?" frågade han mig.
"Han och killarna kommer över imorgon och stannar i en och en halv vecka" berättade jag för honom.
"Så roligt. Vi skulle kunna grilla till dom när dom kommer. Prefekt nu på sommaren" sa Dustin och det var ingen dålig idée alls.
"Det låter inte så dumt. Bjud över Kimberley med. Hon skulle säkert gilla killarna. Dom är ju i samma ålder väl?" frågade jag honom. Han inte fått reda hur gamla hon är ens.
"Jo hon är nog 17 har jag för mig. Men är inte helt hundra på saken" sa han och vi skrattade inte. "Men jag bjuder med henne, hon kan allt lära känna några nya personer här" sa han och jag log.
"Inte för dom bor eller kommer träffas så mycket sen. Men det skulle varit roligt för Kim" sa jag och vi båda log mot varandra.


Chapter 22 - New Home

PREVIOUS: Vi satt och snackade en stund och kände att min mobil vibrerade till. Jag struntade i det för stunden men någon minut senare kände jag mig att jag var tvungen att kolla vad det var för något.
''Kommer snart, ska bara gå på toa'' sa jag och gick mot toaletten och tog upp mobilen. En händelse bara som vibrerade till. Jag gick in på meddelande och skickade iväg ett till Liam.
Jag ska flytta... skrev jag till honom och skickade iväg det.

Dustin körde mig hem för vi skulle börja packa ihop mina saker tills flytten. Både han och mamma tyckte att det var bäst att jag åkte redan idag. Även fast jag inte vill alls. Men jag kom ändå rätt bra överens med Dustin. Han var schyst. Inte en sån typ som verkar vara exakt med allt. Utan en sån kille som tar det lugnt och tar allt i den tiden som händer. Istället för att stressa sig så mycket. Han körde in på vår infart och jag öppnade bildörren och steg ur. Jag tog upp husnyckeln ur min bakficka och öppnade dörren.
''Schyst ställe ni har'' sa Dustin och gick in i köket.
''Tack, jag går upp och packar mina saker. Hur mycket ska jag packa för då?'' frågade jag honom och stod vid trappan.
''Ta med det du vill ha och behöver. Din mamma sa att hon kanske kommer stanna där en längre stund. Kläder för två veckor kanske? Vi tvättar annars dom ju'' sa han och skrattade lite och öppnade kylen. En som är hungrig misstänker jag.
''Okej, känn dig som hemma. Som du redan gör'' sa jag och skrattade åt honom och gick upp för trappan. Öppnade vårt lilla förråd till garderob och tog en stor väska där ur. Jag gick in till mitt rum och öppnade min garderob och alla kläderna hängde framför mig. Hur ska jag kunna bestämma mig för vad jag ska ha med mig? Sjukt. Jag drog ut några tröjor och slängde ner i väskan. Samt några linnen och shorts. Dator ska ner, plattången, smink och några andra nödvändiga saker. Som bland annat mobilladdaren.
''Hur går det?'' hörde jag Dustin säga. Jag hoppade till och tog mig på brösten.
''Som du skrämdes'' sa jag och pustade ut.
Han började skratta då mig lite. ''Förlåt'' sa han.
''Det är lugnt, varna mig nästa gång istället'' sa jag och packade ner smink i en necessär.
''Så jag ska säga jag är här nu och skrämma livet ur dig då med'' sa han och vi båda började skratta.
''Kanske inte så direkt'' sa jag och log.
''Behöver du hjälp med något?'' frågade han mig.
''Ja om du går in på mitt rum så ser du två väskor på golvet. Dom kan du ta ner'' sa jag och vände mot honom och log som ett fån.
''Okej visst'' sa han och gick in i mitt rum. Har du packat ner dig hela huset eller?'' hörde jag honom från mitt rum. Jag skrattade bara åt det.
''Nejdå bara halva'' ropade jag så han skulle höra. ''Men jag har mer, har inte packat skor än'' ropade jag.
''Himla tur man inte är tjej'' sa jag och hörde att han kom närmare.
''Himla tur man inte är kille och måste bära tjejernas saker'' sa jag och skrattade åt det.
''Det ska vi allt få se'' sa han och hörde hur han gick ner för trappan.


Efter nästan dryga fyra timmars bilfärd såg jag att vi kom in i Holmes Chapel. Jag minns inte hur många stadsskyltar jag har sätt under dessa fyra timmarna. Ännu en skylt brydde jag mig inte så mycket om. Jag kollade mot Dustin som fokuserade sig på vägen och vände huvudet snabbt och log mot mig.
''Då är vi snart framme'' sa han och jag log. Äntligen kan man sträcka på benen snart. ''Mina barn är inte hemma. Dom är hos sin mamma'' sa han och han var skild.
''Okej så du är skild eller?'' frågade jag honom.
''Ja med mamma till mina barn. Men håller på att träffa en annan kvinna'' sa han och jag vickade med ögonbrynen mot honom.
''Så jag ska inte stanna uppe då om kvällarna och vänta på dig?'' sa jag med en fånig röst och vi båda började skratta. Han svängde in mot en väg vid hus till både höger och vänster. Han svängde in vid ett hus. Precis ett sådant hus som var på resten av vägen. Ett lagom stort hus med ett garage intill. Två plans hus med. Stort för oss två om det bara kommer vara vi två denna veckan. Om inte hon tjejen han håller på att träffa kommer över. Himlen hade börjat mörkna lite efter alla timmar från London. Fyra timmar hemifrån. Fyra timmar från min säng. Fyra timmar från mina vänner och Millie. Fyra timmar från mamma. Hoppas hon mår bra och blir bättre.
Vi tog mina saker och gick in i huset. Det var nästan precis som mammas och mitt. Trappan såg man när man kom in och till höger var köket.
''Så känn dig som hemma'' sa han och la ner väskorna på golvet.
''Tack, var ska jag sova?'' frågade jag tog tog av mig skorna och viftade på tårna och skrattade för mig själv.
''Följ med mig upp'' sa han och tog en utav väskorna. Jag tog den andra och lätt den sista vara kvar där nere. Vi gick upp för trappan och såg tre dörrar.
''Här är toaletten'' sa han och öppnade en dörr. ''Här är min dotter Vallerys rum'' sa han och gick förbi den dörren. ''Och här är gästrummet du kommer få bo i'' sa han och vi gick in till det sista rummet. Enkla vita väggar, en säng med en byrå framför med en tv på. Ett skrivbord borta vid fönstret. Helt okej, mysigt. Lika stort som mitt vanliga rum med.
''Så detta är mitt rum så länge?'' frågade jag glatt och slängde väskan i sängen.
''Precis ja'' svarade han. Vi log mot varandra och jag gick mot fönstret och kollade ut över himlen. Den perfekta utsikten, men ser stolnedgången över hustaken. Riktigt fint. Himlen hade börjat bli rosa av sig och gul. ''Himlen är fin ikväll'' sa Dustin och tog sin hand mot min axel.
''Riktigt fin ja'' sa jag och hörde hur en telefon började ringa. Jag kollade runt om mig och såg att Dustin gick iväg mot skrivbordet där en telefon stod. Han tog upp den bärbara telefonen och svarade.
''Dustin'' svarade han. ''Men hej'' sa han några sekunder senare. ''Ja jag tänkte att Kimberley och jag skulle köpa hämtmat idag. Vill du med ha?'' frågade han. Vem snackar han med? Hans döttrar är inte hemma och han är skild. Eller så är det kanske den kvinnan han träffar. Skulle vara roligt i så fall att träffa henne. ''Kim, är du sugen på pizza?'' frågade Dustin mig. Jag nickade ivrigt till svar. ''Okej men kom hit om en timma så äter vi då, puss'' sa han i luren och la på.
''Vem var det?'' frågade jag honom nyfiket.
''Det var Anne, hon jag snackade om innan'' sa han och jag log mot honom. ''Tänkte att vi kunde äta tillsammans, så får du träffa henne. Tror du kommer att gilla henne. Hon är hur trevlig som helst'' sa han och det fick ändå mig att må bra.
''Så roligt'' sa jag och gick mot väskorna i sängen.
''Jag ska låta dig packa upp och göra dig som hemma här i rummet. Går det bra med Mamma Mia och en Hawaii?'' frågade han mig.
''Jodå det blir perfekt'' sa jag och kan nickade och gick ut ur rummet. Jag satte mig i sängen och tog upp min mobil, inget nytt sms. Liam hade inte svarat ännu, känns fel att han inte vet att jag är i London mera. För att dom bor i London så kommer jag inte kunna träffa dom nu mera så mycket. Har heller inte träffat han på ett tag nu heller i med att bor har varit iväg. Jobbet kallade för dom. Synd att man inte träffar dom så ofta för alla fem är riktigt härliga killar. Vilket man hade en dröm om innan och är ett väldigt lyckat fan. Som en dröm kom i uppfyllelse. Och nu snackar jag med Liam om det mesta. Han vet allt om mamma, vi har snackat om kvällarna och han har verkligen stöttat mig. Nästan varje kväll sen jag fick reda på att han gillade mig har jag snackat med honom. Antingen i telefon eller har vi smsat. Skönt att ha någon som honom. Men känslorna för honom har stärkt men vill inte få mer känslor för honom. Inte för att jag inte gillar honom, men utan att jag inte kommer att träffa honom så ofta. I med att han har alla fansen runt om sig och reser och har sig. Ett förhållande med telefonsamtal och sms. Det skulle jag aldrig att klara av. Jag la mobilen på skrivbordet och började packa upp mina kläder. Jag lade ner alla tröjor och linnen i översta lådan i byrån. Nu ska jag försöka att ha det sorterat och fint. Kan inte ha det som en svinstia när jag inte ens bor här. Jag hörde hur min mobil pinglade till och jag gick snabbt bort den och kollade på skärmen. Liam stod det och det fick mig att le. Jag öppnade smset och började läsa.
Varför måste du flytta? När och var kommer du att flytta? Förlåt att jag svarade sent, men jobbade. Jag orkade inte svara på allt och förklara om läget så svarade snabbt att jag berättar ikväll. Jag fortsatte och packa upp mina kläder och lade dom fint ner i byrå lådan.

Efter har kopplat in datorn, lagt i alla kläderna i byrån, satt upp några bilder på mig och min familj så jag känner mig hemma så var jag äntligen klar. Eller nästan, har en väska till som är där nere. Men där är mest skor, pengar och kudde. Jag gick ner för trappan och Dustin var inte hemma längre han hade kört och hämtat pizzorna som han beställde innan. Tog min väska och gick upp för trappan igen. När jag precis kommit in på rummet hörde jag hur dörren öppnades.
''Hej'' skrek jag ner. En gammal vana sen jag bodde med mamma när hon kom hem om kvällarna.
''Pizzorna är hämtade'' hörde jag Dustin ropa till mig. Jag lämnade väskan och gick ut från mitt rum igen. Jag hörde en kvinnoröst med och misstänkte det var Anne. Jag gick ner för trappan och in i köket där jag såg Dustin lägga upp skärma upp pizzorna. Såg en kvinna med brunhår, rätt smal sträcka sig efter glasen.
''Hej'' sa jag och hon vände sig om. Jag känner igen henne. Jag har sätt henne innan. Men jag har ingen aning var jag har sätt henne. Brunett, rätt smal och heter Anne. Det är något med hennes ansikte jag känner igen men har ingen aning vad.
''Hej, jag är Anne Styles'' sa hon och sträckte ut handen. Där slog det mig. Anne Styles. Efternamnet, samma efternamn som Harry har. Harry Styles. Hans mamma heter Anne och jag vet att han bodde i
Holmes Chapel förr. Hur kunde jag inte ha tänkt på det innan. Efter att ha varit One Direction's störta fan förr, då när jag låtsades att jag var gift med Harry. Jag visste allt om honom som nästan gick att veta. När jag tänker tillbaka är det ganska sjukt. Och vi är jag i samma rums som hans mamma.
''Kimberley, men du kan kalla mig Kim'' sa jag.


Chapter 21 - I am going to move

Om ni inte sätt inlägget under. Gå och läs det innan så förstår ni mer. Xxx
PREVIOUS: 
’’Tack Liam. Det betyder mycket för mig’’ sa jag
’’Men du vet att du har mig och snacka med om det är något’’ sa Liam igen.
’’Och mig’’ hörde jag en i bakgrunden. Det lät som Niall och det fick mig att skratta.
’’Var det Niall?’’ sa jag och skrattade.
’’Ja det var det’’ sa han och skrattade med lite.

Jag stod där i hallen, helt mållös. Om det är så viktigt att jag måste komma och jag vet att dom skulle fortsätta ta sprutor på mamma för att hon skulle bli bättre. Snackade med henne igår ju och nu ringer dom att jag måste komma. Det måste ju betyda att något gott snett. Jag tog upp luren från lovet och brydde mig inte att plastet för batterierna hade fallit av.
''Kimberley? Kimberley är du kvar?'' frågade jag kvinnan ropa i luren.
''Ja'' sa jag stelt.
''Bra, men kom på en gång. Har du någon som kan köra dig?'' frågade hon. Ja jag har ju Mrs Growall som har kört mig varje gång. Vår granne som har kört mig någon gång innan till mamma. Hon är som den mormor jag aldrig har haft.
''Ja. Men vad är det med mamma?'' frågade jag med gråten i halsen.
''Det är bättre ni kommer hit så berättar vi'' sa hon till mig. Jag ville ha reda på nu varför det var så viktigt för mig att komma. Jo visst jag vill till henne men då är det antingen mamma eller jag som ringer. Inte en sjuksyster som ringer och ber mig att komma.
Vi la på luren och jag ringde direkt till Mrs Growall om hon kunde köra mig och hon kunde så klart. Turen kan vara på ens sida ibland men det är inte ofta. Jag tog på mig skorna och en jeans jacka. Låste dörren efter mig och gick snabbt över gatan där jag såg Mrs Growall låsa ytterdörren efter sig. Hon låste upp bilen och vi satte oss i den gamla BMW och hon körde mot sjukhuset. Jag satt och skakade under hela bilfärden mot sjukhuset.

''Charlotte Cardle'' sa jag när det äntligen var mitt nummer i kön.
''Är du Kimberley Cardle?'' frågade mannen mig i receptionen.
''Ja'' svarade jag snabbt.
''Vänta en minut'' sa han och reste sig från stolen och gick mot en telefon och slog in ett nummer. Det tog inte så lång tid innan han kom tillbaka. ''Mrs Black som du har snackat med tidigare kommer komma vilken minut som helst och hämtar upp dig. Så du kan sätta dig i väntrummet så länge'' sa han och jag tackade. Jag gick mot Mrs Growall som satt på en stol med sin handväska i knäet och väntade på mig.
''Så vad sa dom?'' frågade hon vänligt när jag slog mig ner sidan om henne.
''Mrs Black skulle komma. Så det är bara till och vänta'' sa jag till henne.
''Vill du att jag ska följa med dig?'' frågade hon mig.
''Det är lugnt. Du kan köra hem igen. Jag tar bussen hem'' sa jag till henne och såg att hon tvekade lite.
''Men gumman. Du kan inte ta bussen hem. Om du vill snacka med din mamma själv så stannar jag här och väntar på dig'' sa hon och hon är bara för underbar som helst. Tur man har henne. Synd att vi bara inte är släckt.

''Men vill nog gå en runda sen i parken eller något. Ta det lugnt. Vill inte direkt hem och bli påmind att jag är ensam'' förklarade jag för henne.
''Okej, men om det är någonting så är det bara till att ringa. Jag kan hämta upp dig sen. Och du är inte ensam. Vi finns för dig, gumman'' sa Mrs Growall och jag log för mig själv och lutade mitt huvud på hennes axel.
''Tack'' sa jag och slöt ögonen snabbt innan jag hörde en bekant kvinna ropa mitt namn en bit bort. Vi reste oss upp och jag kramade om Mrs Growall.
''Ring mig om det är något'' sa hon till mig och vi släppte taget om varandra.
''Okej. Tack för allt'' sa jag och gick mot Mrs Black. Vi gick tillsammans in i hissen. En rejäll hiss, men har åkt i den innan. Hon tryckte på våning tre där mamma log och det tog inte så många sekunder innan hissen stannade och dörrarna öppnades. Vi gick ut och igenom en lång vit korridor med många dörrar längs sidorna.
''Varför var det så viktigt att jag skulle komma? Inte för jag har något emot det'' sa jag och vi fortsatte att gå genom korridoren.
''Jo det är så här. Din mamma har sprutor och mediciner för att hon ska bli bättre. Men vi kan inte dra slutsatsen när hon kommer hem. Så vi bad dig komma hit. I med att du inte är myndig så kan du inte bo ensam hemma medan din mamma är här på sjukhuset. Så vi har hittat en släkting till dig som du kan bo hos så länge'' berättade hon för mig och jag stannade upp. Menade den kvinnan att jag ska flytta bort för dom inte kan göra min mamma frisk. Det är ju för tusan deras jobb att få folk friska. Precis en sån nyhet jag inte ville veta. Men förväntade mig det. Och vem skulle jag bo hos då. Mamma har ju till och med berättat för mig att vi inte har kontakt med någon i släkten mera. Och vem skulle det då vara som skulle vilja ta hand om mig då?
''Vem då?'' frågade jag stelt.
''Din mammas kusin. Han har några barn med. En kille i din ålder med'' sa hon och jag stod fortfarande helt stilla.
''Jag vill inte'' sa jag snabbt och bestämt. Jag vill inte flytta in till dom jag knappt har träffat. Om jag har träffat dom, minns jag inte det heller för den delen. Jag kan bo hemma. Mamma kommer ändå komma hem någon gång. Mrs Growall kan ta hand om mig lite. Hon bor ju ändå ensam. Vi skulle kunna ta hand om varandra.
''Vi kan inte göra så mycket, Kimberley. Men du kan inte bo ensam hemma'' sa hon till mig och försökte ha en sån snäll röst som möjligt.
''Tror ni inte att jag klarar det? Jag har klarat mig nu när mamma har varit här'' sa jag bestämt igen.
''Jag tror klart att du klarar dig. Men saken är att din mamma kan stanna här länge eller en liten kort tid. Men i nu läget lutar det sig mot att hon kommer stanna här en längre tid'' sa hon lugn igen. En längre tid, en prefekt start på sommarlovet. Att man får reda på att ens mamma kommer vara inne på sjukhuset en bra tid till. Jag som hade såna förväntningar att sommaren skulle bli hur perfekt som helst. Men den verkar bara bli som den värsta sommaren jag kommer få.
''Så du menar att jag ska bo hos en familj som jag aldrig träffat?'' sa jag med gråten i halsen.
''Ja det är tyvärr så'' sa hon och nickade sakta på huvudet. Jag började halvt springa genom korridoren och mot mammas rum. Jag rundade hörnet och hörde Mrs Black ropa på mig. Såg mammas nummer och öppnade dörren och såg en man i mammas ålder sitta sidan om sängen vid henne. Jag stannade upp i dörr öppningen och kollade förvirrat mot honom. Vem är han och vad gör han här?
''Mamma, jag ska flytta'' sa jag med gråten fortfarande i halsen med en barrig röst.
''Ja jag vet gumman'' sa hon med en hes röst och hostade till. ''Det här är Dustin, min kusin. Han du ska flytta hem till under tiden jag blir bättre'' sa hon och jag kollade mot mannen som reste sig upp mot mig. Brunt bakåt kammat hår med ett ansikte så man såg kindbenen. Nedstoppad skjorta i jeansen. Han måste jobba på ett mera seriöst jobb. Han sträckte fram handen mot mig och jag skakade den sakta. Han hade ett rätt hård grepp.
''Ja jag är Dustin. Din mammas kusin som sagt. Som du säkert vet ska du bo hos mig och mina barn. Så jag ser fram emot att lära känns dig efter alla år'' sa han och vi gick mot mammas säng igen. Jag hörde att någon kom vid dörren och kollade snabbt bakom mig och såg Mrs Black där. Jag suckade lätt och satte mig vid mamma. Vi satt och snackade en stund och kände att min mobil vibrerade till. Jag struntade i det för stunden men någon minut senare kände jag mig att jag var tvungen att kolla vad det var för något.
''Kommer snart, ska bara gå på toa'' sa jag och gick mot toaletten och tog upp mobilen. En händelse bara som vibrerade till. Jag gick in på meddelande och skickade iväg ett till Liam.
Jag ska flytta... skrev jag till honom och skickade iväg det.


Framåt spolningen

Kommer ni ihåg framåt spolningen jag skrev för ett tag sen. Dä när det var en månad framåt spolat. Om man säger så här, den tiden är inne nu.
Jag ska börja skriva på nästa del någon gång idag, vet ej hur mycket jag hinner. Men det kommer komma där ifrån. Så om ni inte kommer ihåg vad der direkt handlade om eller vill friska upp minnet lite. Läs då det.

Lägger det här under !!!!


Tårarna rann ner för min kind. Hur kunde du verkligen göra så här mot mig. Ingen. Detta gjorde saken inte bättre. Allt som har hänt med mamma och jag berättade allt för dig och trodde du var vid min sida. Jag trodde du älskade mig. Men jag hade tydligen fel. Precis som allt annat i världen. Jag duger inte till något. Allt skulle vara så mycket bättre om jag inte fanns. Jag kramade om min kudde och fräste med näsan. Om och om igen. Tårarna fortsatte att rinna ner för mina kinder och droppade ner över kudden. Trodde vi iallafall var vänner. Men nej du behandlar mig som jag borde ditt jävla rövhål. Jag är tydligen inte lika mycket värd som alla andra. Jag är tydligen för negativ och inte alls på topp. Men nej det tror jag säkert som du behandlar mig. Jag sa bara sanningen till dig. Kan du inte fixa sanningen? Jag släppte kudden och såg att den röda örngottet hade blivit helt mörkt av sig av mina tårar. Jag reste mig upp och gick in ner för trappan och in på mammas toalett. Tårarna började rinna mer och mer för tanken på henne. Hur kommer jag kunna klara mig. Eller tar jag allt för en stor sak. Nej det kan jag inte göra. Mamma är den ända jag har kvar i familjen och kommer inte ge mig innan hon kommer hem igen. Jag drog ut en av lådorna och såg rakhyveln där. Jag har aldrig skärt mig förr. Och hade aldrig tanken på att göra det för den delen. Men nu. Jag mår skit och inte bara över en sak. Utan över flera saker. Orden du sa till mig som jag inte tänkte på då ekade runt i mitt huvud. Orden som blivit taskiga och som inte jag var lika mycket värd som du. Att du är på en plats högre upp än vad jag är.
Jag tog upp rakhyveln och satte mig ner på toaletten och tryckte min hand hårdare och hårdare. Jag tappade den på golvet och den studsade till en gång innan den la sig på marken. Jag bröt ihop. Tårarna började rinna mer och mer ner för mina kinder. Jag klarar inte av det. Jag klarar inte alls av blod. Jag lutade mig över mina knä och fortsatte gråta. Hur ska jag kunna göra så här. Jag vill ju bara vara med dig. Ingen annan. Vill vara vid din sida. Nu när du har det som värst. Jag kan inte göra så mot dig. Jag kommer att kämpa vid din sidan in till det sista. Jag reste mig upp och la undan rakhyveln igen och ut från badrummet. Jag försökte återhämta mig men tårarna rann ändå ner för mina kinder. Nu kunde jag iallafall vara tyst. Telefonen ringde. Jag torkade mig snabbt under ögonen och klickade på svara.
''Hej det är Kimberley'' svarade jag snabbt och hastigt.
''Hej Kimberley. Det är Mrs Black från sjukhuset. Och vi vill gärna att du kan försöka komma hit på en gång. Operationen är klar, men vi berättar mer när du kommer hit'' sa kvinnan i luren och kände hur jag blev svagare och svagare och tappade telefonen i golvet.


Chapter 21 - Talk to me

PREVIOUS: Han såg lite förvirrad ut och kollade mot sin mobil. Han kommer ringa henne. Jag det gör han. Han tog upp mobilen och satte den mot örat. ''Dude hon har väl lektion nu'' sa jag till honom.
''Det kvittar. Måste få snacka med henne'' sa han till mig och reste sig upp från stolen och började gå rundor.


Mrs Howall fortsatte gå igenom en liten sak vi skulle göra nu innan vi slutar. Jag längtar tills vi äntligen slutar skolan. Det betyder att jag kommer att slippa Mrs Howall resten av mitt liv. Jag klickade på min mobil och såg att det är bara tjugo minuter kvar av lektionen. Äntligen. Jag la mig ner lite på stolen och ryckte lite lätt på axlarna. Jag ryckte till när jag hörde när en mobil ringde i klassrummet och det tog någon sekund innan jag insåg att det var min mobil. Jag tog upp den och kollade vem det var. Liam. Vad tusan ringar han mig för? Vi snackade inte för så långt sen och han vet att jag har lektion. Jag hörde någon hosta mot mig och jag kollade upp. Så klart Mrs Howall står där.
''Hit med mobilen'' sa Mrs Howall och höll fram handen. Min mobil fortsatte ringa och jag la motvilligt min mobil i hennes hand. ''Mr Howall'' hörde jag hon säga och jag kollade upp och hon hade svarat och snackade med Liam. OMG ! ''Ja....Okej....Ska jag hälsa?'' hörde jag hon säga. ''Liam...vadå? Liam Payne, var det rätt?'' frågade hon och flera blickar vändes mot mig och kollade förvånat. Speciellt Millies. ''Kimberley. En viss man som heter Liam Payne hälsar till dig och vill att du ringer honom så fort du har tid'' sa hon och hade samtalet igång inu.
''Visst'' svarade jag över klassen.
''Något annat Mr. Payne?''frågade hon honom. ''Okej, men var snäll och inte stör mina lektioner mera'' sa hon och detta blev pinsamt. ''Hejdå'' sa hon och avslutade samtalet. ''Kimberley, du får tillbaka din mobil efter lektionen'' sa Mrs Howall och la den ner på hennes skrivbord där framme. Jag kollade bak mot Millie och mimade One Direction. Jag tror hon mimade det till mig. Jag nickade bara åt svart och hon kollade seriöst mot mig och det menas med att jag ska berätta allt för henne sen. Efter jag har fått tillbaka min mobil från Mrs Howall då. Jag suckade lätt för mig själv och bara inte folk har börjat tro för mycket nu om allt om Liam Payne. Det kommer inte sluta bra för mig eller honom alls då känns det som. Men bara jag får ringa honom så blir det nog bra. Att få snacka klart. Men undrar fortfarande varför han ringde mig? Vi snackade precis innan lektionen och sen ringer han mig. Han visste ju att jag hade lektion för jag sa det till honom och då kunde han smsat och frågat när han skulle kunna ringa mig om inte det var något viktigt allt handlade om. Ändå det ända samtalet jag vill kunna vänta på är från sjukhuset från mamma och få reda på hur hon mår. När hon kommer hem? Hur undersökningen gick? Hittade dom felet? Hur hon mår? Är det något farligt? När jag kan komma och hälsa på henne? Jag har så många olika frågor jag vill fråga henne om och vill bara att klockan ska bli tre nu så jag kan sticka hem och ringa henne.

Minuterna tickade och lektionen var slut äntligen. Det betyder, hej mobil. Har saknat dig så. Hoppas du har saknat mig lika mycket som du har saknat dig? Jag stängde min bok och tog ihop mina saker och reste mig upp och gick fram mot Mrs Howall.
''Min mobil, tack'' sa jag och höll fram handen.
''Stanna lite så får jag fråga dig en sak'' sa hon och suddade på tavlan.
''Bara jag får min mobil'' sa jag och höll mig runt om bröstet med böckerna intill. Resten av klassen fortsatte gå ut och snackade med varandra. Jag kollade på alla andra när dom gick ut. Sakta men säkert. Kan dom inte gå snabbare eller? En snigel kan ju gå snabbare än vad dom gör nu ju. Herregud. ''Så nu har alla gått'' sa jag och hon vände sig om mot mig och tog upp min mobil.
''Killen som ringde dig. Var det den Liam Payne som är med i bandet One Direction?'' frågade hon mig och jag kände att paniken började stiga inom mig.
''Kan jag få min mobil istället?'' sa jag för jag kunde inte säga att det var honom om hon skulle göra en sån stor sak utav det.
''Svara på min fråga. Jag vet att min dotter är ett stort fan utav bandet och kände igen namnet och varför inte fråga då. Så är det han?'' frågade hon mig och höll i min mobil som retade mig.
''Varför ens skulle jag ha kontakt med honom?'' frågade jag henne.
''Det har jag ingen aning om'' svarade hon.
''Just det. Kan jag få min mobil nu då?'' sa jag med en irriterad röst.
''Okej här är den. Och kom i tid nästa gång och stäng av ljudet så slipper vi detta igen'' sa hon till mig och gav mig äntligen min mobil i handen. Jag låste upp min mobil och skrev snabbt ett sms till Liam. HAHAHAH det var min lärare du snackade med om du inte visste det. Men en del i klassen tror att du är du. Vad ska jag säga. Sanningen eller ljuga? Vilket är bäst för er. Har tjugo min rast nu. Xx Skrev jag till honom och skrattade för mig själv under tiden jag skrev det. Jag gick mot mitt skåp och hörde en bekant ringsignal igen. Min egen igen. Jag svarade utan att kolla vem det var.

’’Hej det är Kimberley’’ svarade jag glatt.
’’Förlåt att jag ringde dig under lektionen’’ hörde jag Liam säga.
’’Äch det är lugnt. Råkade inte så illa ut så. Men min lärare frågade mig om du var du? Ja du fattar. Lite roligt’’ sa jag och skrattade lite. Hörde att han började skratta med.
’’Det låter rätt roligt ja. Vad svarade du då?’’ frågade han mig.
’’Jag svarade typ bara varför ens skulle jag kunna ha hans nummer?’’ sa jag och öppnade mitt skåp.
’’Smart sagt. Ja varför har du ens mitt nummer?’’ frågade han mig ironiskt.
’’Ja det kan man fråga sig? Kanske för att du frågade mig’’ sa jag med en lite fånig röst.
’’Sant där ja’’ sa han och vi båda började skratta.
’’Men var det något speciellt i med du ringde mitt under lektionen?’’ frågade jag honom.
’’Ja det var en sak jag hörde. Och jag vill verkligen snacka med dig om den saken’’ sa han och sänkte rösten lite. ’’Vad har du hört för något?’’ frågade jag förvånat.
’’Samtalet mellan dig och Niall igår’’ sa han och mitt leende sjönk ner till hackan. ’’Vad handlade det om? Att du var riktigt ledsen. Att vi har lärt känns fel sida av dig. Du kan berätta för mig. Jag klarar det’’ sa han och jag smällde igen mitt skåp. Vad ska jag svara på det jag kommer säkert bara börja gråta igen. Det går inte, inte här i skolan.
’’Jag vet inte vad jag ska svara’’ sa jag med en ledsen röst och började gå mot utgången.
’’Sanningen Kim’’ sa han till mig. Jag svalde ner salivet som börjat bildas mer i min mun.
’’Vilket av det vill du veta?’’ frågade jag honom och suckade djupt och tog ett djupt andetag sen.
’’Varför du var så ledsen. En av topp tre värsta dagarna? Vad hände Kim?’’ frågade han oroande.
’’Min mamma blev inlagd på sjukhuset och jag bråkade med min pojkvän för han brydde inte sig. Och han vet att jag har haft mycket problem med min familj’’ sa jag och jag kände att tårarna var på väg.
’’Jag skulle aldrig göra så mot dig’’ sa han och det fick mig att le lite. ’’Vill du berätta om din familj. Jag kommer bry mig’’ sa han till mig. Han får bara en att må bra. Jag gillar det med honom.
’’Okej’’ sa jag och svalde ännu en gång och tog ett djupt andetag och höll mig från tårarna. ’’Min familj är inte så stor länge om man säger så. Min pappa lämnade mig när jag var en liten bebis, så vet inte vem han är. Så jag har ingen kontakt med släkten på hans sida. Vet inte ens om han lever. Och tre år sen så var min syster och jag med i en trafikolycka och jag satt i samma bil som henne. Min mormor och morfar lever inte mer och min mamma har inga syskon. Sen blir mamma inlagd på sjukhus och jag vet inte ens hur hon mår’’ berättade jag för honom. Jag öppnade dörren ut och fortsatte gå ut mot en plats att sitta på. Liam var tyst ett tag och antingen har samtalet kopplas bort eller så är han bara tyst.
’’Oj skulle aldrig tro att det var något så stort. Förlåt. Men har du inte snackat med din mamma då?’’ frågade han lite osäkert.
’’Ringde ditt i morse men då var hon på undersökning så dom sa att jag kan ringa när jag kommer hem igen’’ förklarade jag för honom.
’’Ja hoppas dom hittade hennes fel. Och att hon blir bättre. Jag vet inte vad jag ska säga att må dig bättre för har inte varit med om något sånt med familjen. Men jag hoppas er det bästa’’ sa han och jag hörde att han verkligen menade.
’’Bara att du bryr dig betyder riktigt mycket för mig. Och det gör du’’ svarade jag mot honom och log lite för mig själv och hittade en bänk precis vid entrén.
’’Men hon kommer att bli bättre. Och om det är något så är det bara att ringa till mig. Jag kommer svara då. Eller jag ska försöka svara’’ sa han och skrattade lite i slutet. Hans skratt är riktigt gulligt och det fick mig ett le lite mer än innan.
’’Tack Liam. Det betyder mycket för mig’’ sa jag
’’Men du vet att du har mig och snacka med om det är något’’ sa Liam igen.
’’Och mig’’ hörde jag en i bakgrunden. Det lät som Niall och det fick mig att skratta.
’’Var det Niall?’’ sa jag och skrattade.
’’Ja det var det’’ sa han och skrattade med lite.


Chapter 20 - I have to call her

PREVIOUS: ''Aha hej'' sa jag och vände mig om och fortsatte gå med bestämda steg ifrån dom. Hörde att dom frågade om något var på tok och då har dom rätt. Undrar bara om Greg vågar erkänna det eller om han inte minns något av det och inte fattar. Det kommer jag få reda på iallafall. Det gjorde ont i hjärtat att han var så men vill inte sitta och gråta över det. För om man sårar mig en gång till är det slut. Och inga andra chanser att det kommer bli vi två igen. Då är det slut. Punkt slut.

Jag hörde att min mobil började pinglade till och vibrerade till i handen och låste upp skärmen och började läsa smset. Från Liam. Jag blev både glad över att han skickade det men även lite dyster för vill inte såra honom. Vi måste snacka. Kan jag ringa? Hade han skickat. Jag klickade in och skrev Visst, men bara en liten stund för börjar snart. Och jag skickade iväg det. Jag gick mot mitt skåp och upp en en trappa och sen runt om hörnet. Jag hörde min ringsingla och kollade mot mobilen där Liams namn stod och log åt bilden jag hade på honom.
''Hej det är Kimberley'' svarade jag precis som vanligt.
''Hej Kim. Det är Liam'' svarade han lite glatt i andra luren.
''Men hej du. Läget?'' frågade jag.
''Det går väl. Vaknade lite tidigt så därför jag redan är uppe'' svarade han.
''Men ni killar har ni nästan sovmorgon varje dag värkar det som. Normalt folk som får i skolan går upp vid sju varje dag'' sa jag och skrattade åt det.
''Haha normalt folk ja. Så vi är inte normala nu eller?'' frågade han lite besviket men hörde att han skämtade.
''Precis. Har ni sett er själva. Hallå'' sa jag och vi båda började skratta. Jag slog in min kod och öppnade skåpet.
''Har du sett dig själv då?'' frågade han.
''Jadå i morse i spegeln'' svarade jag stolt. Vi skrattade lite åt saken.
''Men Kim. Vi måste snacka om en sak. Men vill inte ta det via telefon men vi har inte så mycket val ju'' sa han lite lugnare.
''Ja får precis inte att ta flyget hit och snacka bara och sen ta flyget tillbaka'' sa jag lite glatt.
''Nej det blir lite svårt. Men det är så här...'' sa han och hörde att han tog ett djup andetag. ''Så här är det att jag'' sa han igen och suckade. Det verkar vara svårt för honom.
''Att du gillar mig?'' frågade jag och la till i meningen som han slutade på.
''Hur visste du?'' frågade han förvånat.
''Niall berättade. Jag hade ingen aning. Ledsen över det. Men skulle aldrig tro det'' sa jag förvånat och tog mina engelsk böcker. Och smällde igen skåpet.
''Okej men hur visste Niall det? Jag har inte sagt något till honom. Trodde Harry var den ända som visste'' förklarade han.
''Jag vet inte. Men Niall ringde mig igår har jag för mig att det var och berättade det'' berättade jag för honom och gick mot klassrummet vi skulle vara i.
''Jaha okej. Det var inte meningen att du skulle höra det från honom. Men allt det att du hade en pojkvän och sånt fick mig att tänka till lite. Ja du fattar väl?'' sa han.
''Ja jag förstår vad du menar. Ja det har jag. Men det är även mitt ex med. Var typ tillsammans med honom i ett år innan och sen gjorde han slut och tre månader senare utan att snackat med varandra blir vi typ tillsammans igen. Men vet inte hur läget är mellan oss nu'' sa jag och stannade utanför klassrummet. Såg att alla hade gått in eller är alla någon annan stans med.
''Ja okej jag fattar. Men vad har hänt mellan er då?'' frågade han.
''Nej det är inget viktigt'' sa jag och öppnade dörren. Ibland har inte läraren kommit utan alla har ändå bara gått in. Men tydligen var Mrs.Howall där. ''Måste lägga på nu. Vi har börjat. Puss hejdå'' sa jag lite tystare i telefonen och la på och gick in och satte mig på min plats. Några blickar vändes mot mig.
''Så roligt att du kommer i tid Kimberley'' sa Mrs Howall till mig lite ironiskt.
''Eller så började du för tidigt. Men klocka står att jag är i tid'' sa jag bestämt.
''Din klocka du har på mobilen du snackade i eller?'' sa hon igen och log lite hånfullt mot mig. Jag hatar den läraren. Engelska gillar jag men inte när vi har Mrs Howall. Jag slår vad att hon vill bara förstöra för mig.
''Ja men det var viktigt samtal'' sa jag till henne.
''Så viktigt att alla i klassen behöver veta det?'' frågade hon och höjde ögonbrynen.
''Dom skulle säkert vilja. Men det angår inte dom'' sa jag bestämt och någon kille gjorde ett ooo-ljud.
''Okej men vi måste återgå till lektionen'' sa Mrs Howall och jag hånlog mot henne. Den läraren går mig på nerverna.

Jag hatar att vakna så tidigt på morgonen när man för en gångs skull har sovmorgon. Åtta på morgonen. Skämtar du med mig? Jag reste mig upp och kände att magen började kurra lite. Tog på mig min One Piece och släpade mig mot köket. Till min förvåning var inte jag det ända som var uppe. Liam satt och tryckte i sen en macka i käften på sig själv.
''Redan vaken?'' sa jag till honom.
''Kunde inte sova'' svarade han trött.
''Samma här plus att jag var hungrig'' sa jag och öppnade kylskåpet.
''Så förvånad jag blir'' sa han och skrattade samtidigt han tog en stor tugga av sin macka igen.
''Du då? Du äter ju med'' sa jag och tog upp lite pålägg och satte på bordet.
''Blev med hungrig'' sa han till ett försvar.
''Precis ja'' sa jag tog fram brödet med. Jag satte mig vid bordet mitt emot Liam och började bre tre mackor. Jag började tugga på min macka. Ost och marmelad.
''Hörde att du hade snackat med Kim'' sa Liam och avbröt tystnaden.
''Ja jag ringde henne igår'' sa jag och tog en stor tugga.
''Varför ringde du henne och berättade?'' frågade han mig.
''Jag vet faktiskt inte. Men ville inte om du skulle berätta det och allt skulle bli en chock för henne så hon inte skulle väga säga något. Så ville typ förvarna henne. Sorry bro'' sa jag till honom.
''Det är lugnt, Nialler. Men har ringt och snackat med henne i morse'' sa han till mig. Oj redan så tidigt på morgonen. Kanske därför han är vaken så tidigt.
''Vad sa hon då?'' frågade jag honom och tog den sista tuggan av min macka.
''Inte så mycket. Hon och hennes kille hade det svårt men hon berättade inte varför. Sen skulle hon in på lektion så hon kunde inte snacka mera'' berättade han för mig.
''Okej så hon var i skolan?'' sa jag till honom.
''Ja precis'' sa han och jag nickade sakta upp och ner. ''Vadå då?'' frågade han och kollade underligt mot mig.
''Jag vet inte hur jag ska säga det. Men igår när jag ringde till henne. När hon svarade var hon ledsen. Asså riktigt ledsen. Hon ville inte berätta varför men hon sa att det var på en av dom top tre värsta dagarna i hennes liv. Varför vet jag inte'' sa jag och såg att Liam stelnade till.
''Så det var en av hennes värsta dagar?'' frågade han förvånat.
''Precis. Sen sa hon en sak till. Men tror inte att du vill höra det'' sa jag lite lugnt och tyst.
''Det kvittar helt och hållet. Vadå för något?'' sa han snabbt.
''Jag sa typ att hon verkade så glad och trevlig och sånt. Så svarade hon något att vi lärt känns fel sida om henne. Och sa att så fall du hade börjat gilla en annan person som du trodde var Kim. Och hon var ledsen för allt och bad mig hälsa till dig. Sen la hon på'' berättade jag för honom. Han såg lite förvirrad ut och kollade mot sin mobil. Han kommer ringa henne. Jag det gör han. Han tog upp mobilen och satte den mot örat. ''Dude hon har väl lektion nu'' sa jag till honom.
''Det kvittar. Måste få snacka med henne'' sa han till mig och reste sig upp från stolen och började gå rundor.



Det tog lite tid för nästa del att komma ut. Men detta har jag skrivit bara ikväll och har redan börjat på nästa del. Det blir en direkt fortsättning på denna. Så vi får se när det kommer ut. Men puss på er alla som läser och kommenterar !!


Chapter 19 - I love you

PREVIOUS: ''Du skämtar va?'' frågade jag med en seriös röst.
''Nej varför tror du det? Han har känslor för dig. Vi ser det på honom'' sa han.
''Men jag kan inte förstå det. Varför har han inte sagt något?'' frågade jag honom.
''Fråga honom det själv'' svarade han.
''Vad ska jag säga. Bara fråga gillar du mig?'' frågade jag honom.
''Ja gör det'' sa Niall.

''Men Niall. Är du verkligen helt säker? För det ända han har sagt till mig som en komplimang eller så var efter vi hade spelat i gallerian. Så sa han något om var att han gillade mina ögon. Inget annat'' sa jag och var fortfarande förvirrad över hela saken.
''Men när vi byte nummer? Det var ju han som frågade. När vi skulle välja en tjej, det var han som kom den iden för han hade sätt dig i publiken. Vem var det som tog steget att sms eller så? Det var han. På tivolit han gick förbi fansen för att bara säga hej till dig'' förklarade Niall och allt verkade som att han gillar mig ändå. Men det låter även som om en bra vän. Men vi har haft roligt tillsammans, men har aldrig tänk på ett seriöst sätt att bli tillsammans med honom. Han har ju alla fansen och tror inte jag skulle kunna stå ut med dom. Hatmeddelande var jag än kollar.
''Jag är säker, det är vi alla'' förklarade han.
''Men varför gillar han mig då? Jag är precis som alla andra ju'' frågade jag honom.
''Nej det är du inte Kim. Du är inte som alla andra. Du är dig själv. Försöker inte vara någon annan'' sa han till mig och jag blev varm i hjärtat.
''Ibland önskar jag det'' svarade jag dystert.
''Vad menar du?'' frågade han förvirrat i luren.
''Jag önskar att jag var någon annan ja. Det gör jag ofta'' sa jag till honom och torkade en tår från min kind.
''Varför gör du det? Du har väl det bra, eller?'' frågade han mig igen.
''Förlåt Niall men då har vi alla fått en fel uppfattning om mig och då har Liam börjat gilla någon som jag inte är. Jag är inte så att jag alltid är glad. Inget går den vägen jag tycker. Allt går bara fel. Men hälsa Liam från mig'' sa jag till honom och tårarna började rinna igen. Jag la på luren. Det var inte lönt för honom att svara. Allt blir bara fel. Just denna dagen, allt läggs på mig. Greg, mamma och Liam. Varför kunde han inte sagt det innan istället för just idag? Denna dagen av alla 365 dagarna det finns på ett år. Jag kollade mot klockan. Tjugo över nio på kvällen. Jag satte mig i sängen igen och hörde mobilen ringa. Jag orkade inte svara. Jag la mig bara ner i sängen och kramade om min kudde.


Något irriterande som får mig att vakna. Mitt alarm på mobilen som ligger och vibrerar på mitt skrivbord. Jag krånglar mig fram mot mobilen och stänger av alarmet. Vaknade till när jag såg att jag bara har några få procent batteri på mobilen. Kopplar snabbt in mobilen till min laddare och en bild på ett stort batteri lyser från skärmen. Jag började göra mig ordning för ännu en skoldag. Bara några kvar tills sommarlovet. Tog på mig lite varma kläder för det såg ut som om det skulle bli varmt idag. Sminkade mig och gick ner för trappan och in i köket. Jag stannade upp när jag såg köksbordet och där inte satt någon. Mamma. Hur kunde jag glömma det? Måste ringa till henne nu. Måste få reda på hur hon mår. Kommer inte klara det annars. En dag utan att veta hur mamma mår när hon ligger inne på sjukhuset? Det går inte. Jag greppade hemtelefonen och slog in numret jag hade fått igår till sjukhuset. Fick inget nummer till mammas rum för hon skulle byta inatt. Jag tog fram pappers biten med alla siffrorna på och slog in numret. Tonerna tjöt mig i örat tillslut svarade någon.
''Det är många som vill komma fram nu till oss. Så ditt nummer är sju och beräknas ta 10 minuter'' sa en telefonsvara. Typiskt! Jag gick in i köket och det känns inte rätt att när jag ska till skolan och mamma inte sitter på sin vanliga plats i köket. Nej det känns inte rätt. Hon sitter alltid där varje morgon när jag kommer ner från trappan, men inte idag. Hoppas snart. Jag tog fram mina flingor och en skål med mjölk och satte mig framför teven. Nyheterna kom upp och jag orkade inte byta kanal så kollade på nyheterna. Tonerna tjöt i örat inu när jag väntar i kön. Kön gick snabbare och jag hade nu äntligen första numret i kön. Några toner pep till igen och någon svarade. En kvinna.

''Hej, östra sjukhuset London. Vad kan jag stå till hjälp med?'' sa kvinnan i luren.
''Hej mitt namn är Kim och igår åkte min mamma in till er. Charlotte Cardle. Jag vill gärna snacka med henne för fick inget nummer till hennes rum för hon skulle byta rum under natten'' förklarade jag för kvinnan.
''Charlotte Cardle var det?'' försäkrade hon sig.
''Precis'' svarade jag.
''Vänta lite så ska jag fråga'' sa hon och jag hörde hur hon la telefonen ifrån sig. Hörde lite röster i bakgrunden. Jag sträckte mig efter fjärrkontrollen och sänkte volymen på teven. Sekunderna tickade och jag hörde hur hon tog upp telefonen igen.
''Din mamma är nu på en undersökning. Tar prover och kollar upp vad som kan få henne bättre'' sa hon vänligt. ''Så du kan inte ringa nu till henne. Hon måste även sova. Du kan ringa senare idag. Efter skolan kanske blir lagom'' sa hon till mig och gav mig numret.

Jag åt upp flingorna ur skålen och såg att det var dags att dra sig till skolan. Jag sprang upp för trappan och hämtade min mobil som satt i laddar uttaget. Ett sms, från mammas mobil. Hur kunde jag missat jag hade fått ett meddelande från henne. Jag öppnade smset och läste det som stod där. Jag älskar dig gumman. Jag kommer att bli bra. Tror du kommer få klara dig ett tag hemma lite själv. X
Hade hon skrivit. Jag blev både ledsen i kroppen och ändå glad. Hon håller alltid sakerna hon säger så då kommer hon hem snart. Vi hoppas på det iallafall. Så jag ska laga mat om kvällarna och ta hand om huset. Jag kan knappt laga mat. Makaroner och korv kan jag göra. Det som jag är säker att jag kan göra utan att elda upp hela köket. Nudlar kan jag med göra för den delen. Koka upp och lätt. Jag tog min mobil och gick ner för trappan och lämnade huset med dörren låst efter mig. Svängde in på andra vägen längs skolan. På några av det bänkarna utanför skolan vid den orangea tegelväggen satt Greg med några vänner och snackade. Jag måste driva med honom så han verkligen inte tror att allt är okej. Jag gick mot skolan och gick runt om ett bord och längs väggen och fortsatte framåt längs väggen där på en bänk dom satt. La märke till att Steve såg mig och sa till Greg lite att jag kom verkade det jag. Kvittar ändå. Jag älskar honom men är ändå så irriterad på honom sen igår så han ska inte bara tro att allt är som det ska. Jag gick närmare och log lite åt Steve. Och bara gick förbi dom på bänken.
''Hej Kim'' hörde jag Greg säga när jag hade gått förbi lite glatt. Jag stannade upp och vände mig om och suckade till det.
''Aha hej'' sa jag och vände mig om och fortsatte gå med bestämda steg ifrån dom. Hörde att dom frågade om något var på tok och då har dom rätt. Undrar bara om Greg vågar erkänna det eller om han inte minns något av det och inte fattar. Det kommer jag få reda på iallafall. Det gjorde ont i hjärtat att han var så men vill inte sitta och gråta över det. För om man sårar mig en gång till är det slut. Och inga andra chanser att det kommer bli vi två igen. Då är det slut. Punkt slut.

RSS 2.0